Egy kamion és egy személyautó ütközött Kecskemétnél, mindkét jármű kigyulladt. Az egyik sofőr a helyszínen meghalt. Tegnap egy négytagú család vesztette életét Győrnél, miután kigyulladt az autójuk. A kecskeméti balesetről készült videót a cikkben találod.

Súlyos baleset Kecskemétnél

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 445-ös számú út 3-as kilométerénél 2021. január 15-én 8 óra 50 perc körül.

Itt történt a baleset

Frontálisan ütköztek

Vincze-Messzi Adél, a rendőrség sajtóreferense elmondta, az elsődleges információk szerint frontálisan ütközött a kamion és a személyautó, utóbbi sofőrje olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Robbanásokat lehetett hallani

A hiros.hu úgy tudja, hogy a tűzoltók is a helyszínen vannak, a kamion teljesen kiégett. Robbanásokat is hallani lehetett. Egy szemtanú elmondta, hogy a személyautó kacsázott az úton, többször áttért a másik sávba.

Lezárták az utat

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az elkerülőt, és a forgalmat leterelik a 441-es számú út kereszteződésében, valamint a hunyadivárosi lehajtónál.

Halálos baleset Győrnél

Tegnap írtunk arról, hogy 4égy ember halt meg csütörtök délután abban a balesetben, amely Győr egyik elkerülő útján történt csütörtökön.  Egy személyautó egy kamionnal ütközött, majd kigyulladt.

Nem volt esélyük az utasoknak

Az autó pillanatok alatt lángba borult, az utasoknak esélyük sem volt kimászni.

Egy egész család halt meg

A balesetben egy család vesztette életét. Az autóban egy házaspár, 18 éves lányuk és egy csecsemő utazott. Mindannyian szörnyethaltak.

A Kecskemétnél történt balesetről egy videó is készült:

Kiemelt kép: részlet a videóból – Forrás: youtube.com