Kivédhetetlen helyzetbe került a Magyar Közút fiatal munkatársa, amikor egy vadgázolás után az autójába csapódott egy szarvas. Imrét válságos állapotban szállították kórházba, felesége és két kisgyermeke várja haza.

Újabb vadgázolás Zalában

A Kékvillogó.hu adott hírt arról hétfőn, hogy súlyos sérüléssel járó vadgázolás történt a 76-os főút 62-es kilométerénél, Zalaegerszeg és Bagod között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autó elé ugrott a szarvas

A helyszínről származó információk szerint egy Opel Astra típusú személyautó a haladása közben elgázolt egy elé ugró szarvast. A szerencsétlenül járt állat az ütközés hatására átrepült a szemközti sávba, és egy közutas kisteherautóra zuhant.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Súlyos fejsérülések

Az újabb ütközés olyan erejű volt, hogy a Volkswagen szélvédője, illetve a teteje is megsemmisült. A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit súlyos fejsérülésekkel vitte kórházba a mentő. Az érintett útszakaszt a baleset után teljes szélességében lezárták

Kivédhetetlen helyzet

„Hétfő kora reggel a körmendi mérnökségünk fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett. Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon” – írta közleményében a Magyar Közút.

Válságos állapotban

„Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van” – tették hozzá.

Imádkozzunk érte!

Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja. A cég munkatársai arra kérnek mindenkit, hogy ki-ki a maga hite szerint imádkozzon Imréért és a családjáért.

A becsapódás után

Fotó: Katasztrófavédelem

Jótanácsok, ha vadat látunk

A szakemberek azt javasolják, hogy ha vezetés közben vadat látunk, lassítsunk. A vadállatok kiszámíthatatlanul viselkednek. A mozdulatlanul álló állat hirtelen megugorhat és akár a jármű irányába is vágtatni kezdhet.

Ne rántsuk el a kormányt!

Ha egy őzet vagy szarvast látunk, számítsunk többre is, mert általában ezek az állatok csoportokba verődnek. Ha hirtelen nagy testű vad kerül a gépkocsi elé, vészfékezzünk, adjunk hangjelzést, de ne rántsuk félre a kormányt!

Beszorult a szarvas a gépkocsiba

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy kisteherautó szélvédőjének ugrott egy szarvas Zalaszántó közelében, 7327-es út 18-as kilométerénél. A balesethez a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az állatot eltávolították az utastérből. A szakembereknek nem volt könnyű a dolguk, a szarvas ugyanis beszorult a gépkocsiba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció