Halálos közlekedési baleset történt pénteken Kápolna közelében, a balesetben egy fiatal tűzoltó halt meg.

Kamionnal ütközött

A 3-as számú főút 111-es kilométerében – Kápolna közelében – 2023. április 14-én 13 óra 57 perckor egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset:

Tűzoltó volt

Az agriatv.hu arról ír, hogy a balesetben meghalt Mester Zsolt tűzoltó századost a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság saját halottjának tekinti.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Közleményt adtak ki

Mester Zsolt tűzoltó százados a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója életének 27. évében közlekedési balesetben életét vesztette – közölte szombat este a katasztrófavédelem honlapján.

Nagyon szorgalmas volt

Mester Zsolt tűzoltó százados 2018. július 1-én nevezték ki a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadói beosztásába, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem katasztrófavédelmi műveleti szakirányának sikeres elvégzését követően. Iskoláit szorgalmasan és kiemelkedő eredménnyel végezte, arra törekedett, hogy mindenben a tudása legjavát adja és folyamatosan fejlődjön.

Gyorsan lépett a ranglétrán

Elöljárói hamar felismerték szakmai felkészültségét és nagy munkabírását, így került kinevezésre 2020. március 01-i hatállyal előbb KML technikusnak, majd a KML csoportvezetői feladatok ellátására a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

Mindig számíthattak rá

Munkavégzésében felkészült és magabiztos, a mindennapi életben segítőkész, jó kedélyű, megbízható, igazi kolléga volt. Feladatait mindenkor nagy odaadással és a tűzoltóság szervezetéhez lojális szorgalommal végezte.  Magánélete mintaszerű volt, szolgálaton kívül is mindenkor lehetett rá számítani. Őszinte, nyílt személyiségével sokak barátságát és megbecsülését vívta ki – írják az oldalon.

Születendő kisfia is gyászolja

Búcsúzik Tőle édesanyja, édesapja, testvérei, rokonai és barátai, illetve felesége és születendő kisfia, emlékét kegyelettel őrzi a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya – zárják a közleményt.

Egy másik baleset is történt

Ahogy írtunk róla, M. Viktor, a fiatal sofőr elképesztő sebességgel igyekezett haza, ahová végül sosem ért el. A 3-as főúton, Kápolna és Kerecsend között elvesztett uralmát gépjárműve felett és egy út menti fának csapódott. Ezt még túlélhette.

A fát is kidöntötte

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a becsapódó autó a fát is kidöntötte. Az autó lángra kapott és percek alatt kiégett. M. Viktornak még annyi ereje maradt, hogy kimászott a kocsiból.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mester Zsolt – Forrás: HVMKI