Az utasok rémülten figyelték a szentendrei HÉV-en az eseményeket. A fiatal férfi késsel nekiesett a székeknek, aztán az utasokat is megfenyegette. Friss hír, hogy a rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Adja el az ingatlanát jó áron! Hirdesse a BudaPestkörnyéke.hu portálon az ingatlanát, mutassa meg azoknak, akik pont azért olvasnak minket, mert kiköltöznének a fővárosból és még csak tájékozódnak. Az ingatlanhirdetésekhez sok extrát is adunk, részletek itt!

A nyomozás adatai szerint egy 26 éves férfi még június 2-án 22 óra körül a Szentendre és Budapest között közlekedő HÉV szerelvény egyik kocsijában két ülést késsel megrongált, közben az utasokat is megfenyegette.

Az esetről az egyik utas bejelentést tett a rendőrégre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei a férfit a III. kerületben a HÉV Aquincum megállójában 22 óra 20 perckor elfogták és előállították a III. kerületi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök a kést a garázda férfinál megtalálták és lefoglalták. A budapesti férfit a szentendrei rendőrök garázdaság bűntett és rongálás vétség miatt kihallgatták – írja a Police.hu.

A szentendrei rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek. Ha a férfit elítélik, akár három év szabadságvesztést is kaphat.

Kiemelt kép: Szentendrei HÉV