A BudaPestkörnyéke.hu portált, százezrek olvassák rendszeresen. Sokan közülük az agglomerációban élnek, mások ide szeretnének költözni és portálunkról tájékozódnak a lehetőségekről. Mutassa meg nekik a házát, lakását, telkét és adja el mindenkinél gyorsabban az ingatlanát!

 

Ingatlancsomagok összehasonlítása
PRÉMIUMEXKLUZÍVSZUPERALAP
Ár0 Ft20 000 Ft15 000 Ft5 000 Ft
Önnek kel fotót küldeniIGEN
Kimegyünk fotózniIGENIGENIGEN
Értékbecslést tartalmazIGENIGENIGEN
Címlapon jelenik megIGENIGENIGENIGEN
Megjelenés hossza hónapbanEladásig321
Teljes ingatlanügynökségi képviseletIGEN

ALAP ingatlan csomag

Ára: 5000 Ft. Hogyan működik? Ön elküldi az ingatlan fotóit és néhány információt az épületről. Telefonon visszahívjuk, hogy még pontosabb információkat írhassunk le, ezt követően elkészítjük a hirdetést. Hol lesz látható? A BudaPestkörnyéke.hu portál címlapján, egy hónapig elérhető lesz a hirdetése, hogy tényleg sokan lássák és megérkezzen a vevő. Mit tegyek, ha ezt kérem? Írjon most levelet a [email protected] címre, vagy hívjon minket a 30-330-07-55-ös számon, de küldhet Messenger üzenetet is. Gyorsan válaszolunk!

SZUPER ingatlan csomag:

Ára: 15000 Ft. Hogyan működik? Kimegyünk Önhöz, lefényképezzük az ingatlant, majd elkészítjük a hirdetését. Hol lesz látható? A BudaPestkörnyéke.hu portál címlapján, két hónapig elérhető lesz a hirdetése, hogy tényleg sokan lássák és megérkezzen a vevő. Mit tegyek, ha ezt kérem? Írjon most levelet a [email protected] címre, vagy hívjon minket a 30-330-07-55-ös számon, de küldhet Messenger üzenetet is. Gyorsan válaszolunk!

EXKLUZÍV ingatlan csomag

Ára: 20000 Ft. Profi, a főváros V. kerületében bejegyzett ingatlan-értékbecslő munkatársunk hivatalos értékbecslést készít. Hogyan működik? Kimegyünk Önhöz, lefényképezzük az ingatlant, majd elkészítjük a hirdetését. Ez az értékbecsléssel egyidőben történik. Hol lesz látható? A BudaPestkörnyéke.hu portál címlapján, három hónapig elérhető lesz a hirdetése, hogy tényleg sokan lássák és megérkezzen a vevő. Mit tegyek, ha ezt kérem? Írjon most levelet a [email protected] címre, vagy hívjon minket a 30-330-07-55-ös számon, de küldhet Messenger üzenetet is. Gyorsan válaszolunk!

PRÉMIUM ingatlan csomag

Ára: 0 Ft, azaz nulla forint! Profi, a főváros V. kerületében bejegyzett ingatlan-értékbecslő munkatársunk hivatalos értékbecslést készít. Az ingatlan teljes ingatlanügynökségi képviseletét vállaljuk, vagyis mindent megteszünk, hogy villámgyorsan eladjuk az ingatlanát. Ha mi adjuk el az ingatlanát, önnek mindössze 1,5 százalékos jutalékot kell fizetnie. Nem kérünk kizárólagosságot, más ügynökségekkel, ingatlanosokkal is dolgozhat. Ha mégsem mi adjuk el, Önnek csak az Exkluzív csomag árát kell kifizetnie. Hogyan működik? Kimegyünk Önhöz, lefényképezzük az ingatlant, majd elkészítjük a hirdetését. Ez az értékbecsléssel egyidőben történik. Hol lesz látható? A BudaPestkörnyéke.hu portál címlapján, addig lesz elérhető a hirdetése, amíg eladó az ingatlan, hogy tényleg sokan lássák és megérkezzen a vevője. Mit tegyek, ha ezt kérem? Írjon most levelet a [email protected] címre, vagy hívjon minket a 30-330-07-55-ös számon, de küldhet Messenger üzenetet is. Gyorsan válaszolunk!