Baleset miatt lezárták az Üllői utat a fővárosban vasárnap délután – közölte a rendőrség a honlapján.

Két autó rohant egymásba

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 10. kerületi Üllői út 120. előtt eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött, majd az egyik felborult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten súlyosan megsérültek

Az első információk szerint a balesetben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek. Az érintett útszakaszt lezárták, a személygépkocsikat a Pöttyös utca és a Száva utca felé terelik – közölték.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Megszólalt a polgármester a ferencvárosi tűzről: “Az ingatlanok lakhatatlanná váltak, mintegy 20 embert az önkormányzat szállásol el”

Zala megyében meghalt egy motoros

A Kékvillogó számolt be róla, hogy Pókaszepekt, Petőfi Sándor utcában 2022. június 26-án 16 óra 40 perc körül egy motor személygépkocsival ütközött. A balesetben a motort vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Teljes útzár

Mint írják a baleset helyszínelésének idejére az utcát teljes szélességében lezárták a rendőrök, derült ki a közleményből.

Tatánál három autó rohant egymásba

Karambolozott három személyautó a 8139-es úton, Tata és Grébicspuszta között. A balesetnél a tatabányai hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanított két gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták, írja honlapján a katasztrófavédelem.

Hatvan közelében a tetejére borul egy autó

Felborult egy személyautó Hatvan közelében, a Balassi Bálint út, azaz a 2401-es út Lőrinci felé vezető szakaszán. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a hatvani hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán halad a forgalom.

Az M3-ason is hármas karambol volt

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezetőoldalán, Hatvan közelében. A járművek a lehajtósávban vannak, így nem akadályozzák a sztráda forgalmát. A balesethez a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanított két gépkocsit, számolt be róla szintén a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik