Teljes szélességében lezárták a 4-es főút Üllőt elkerülő szakaszát karambol miatt – közölte az Útinform csütörtök délelőtt. Máshol is balesetek, torlódások nehezítik a közlekedést az agglomerációban.

Üllőnél a 4-esen mikrobusz ütközött személyautóval a balesetben. Az útzár a műszaki mentés idején áll fenn. A főváros felől érkezőket a településen keresztül terelik el, Monor felől pedig megállították a forgalmat .

Közben távolabb, szintén a 4-es főúton, de a 34-es km-nél Monor belterületén egy kamion és egy személyautó balesete miatt lezárták a fél útpályát.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az M5-ös autópályán a főváros felé, Lajosmizse térségénél három személyautó ütközött össze. A 67-es km-nél a sérült járművek a belső sávban vesztegelnek, mögöttük pár száz méter hosszan araszol a kocsisor.

Erős a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M5-ös autópálya felé Diósd és a 6-os főúti kijárat között. Az arra közlekedők 15-20 perccel hosszabb menetidővel számoljanak – írja az Útinform.

Kiemelt kép: Az üllői elkerülőn készült helyszíni felvétel – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán