Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Kétszer is IGEN-t mond Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea: Tihanyban és Dominikán is összeházasodnak a szerelmesek

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmes

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmes

Két esküvőt tartanak Mészáros Lőrincék. Az ország leggazdagabb embere először Tihanyban veszi el szerelmét, majd állítólag Dominikán is összeházasodik Várkonyi Andreával.

Kétszer IGEN!

Kétszer mondja ki a boldogító IGEN-t Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andrea. A szerelmesek nem elégszenek meg egy esküvővel. Tihanyban és Dominikán is összeházasodnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Gönczi Gábor is fellép

A Story magazin úgy értesült, hogy a balatoni esküvő magyaros lagzi lesz, legalábbis ami a fellépőket illeti, mert Gönczi Gábor és együttese, illetve Várkonyi Andrea barátnőjének lánya, Radics Gigi szolgáltatja majd a talpalávalót.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Széket cseréltek Gönczi Gáborral

2016-ban egyébként a TV2 híradójának székében Várkonyi Andreát és akkori műsorvezető párját, Azurák Csabát, Gönczi Gábor és Marsi Anikó váltotta, úgy hírlik, Várkonyi nem önszántából lépett le a Tényekből.

Elegánsan visszafogott

Mészáros Lőrinc és a volt műsorvezető tihanyi esküvőjét szeptember második felében tartják. A menyasszony állítólag ragaszkodik hozzá, hogy a magyar tervező, Merő Péter ruháját viselje, valamint ahhoz is, hogy a ceremónia és a környezet elegánsan visszafogott legyen. Hogy ez a valóságban mekkora rongyrázást jelent, azt Mészáros Lőrinc bulvárlapjaiból úgyis megtudhatjuk majd, hiszen pár fotót úgyis kiszivárogtatnak majd a sajtónak.

Dominikai esküvő

A pletykalap azt írja, hogy állítólag Dominikán is lesz egy romantikus esküvő, ugyanis a napokban Várkonyi Andrea egy dominikai esküvőszervező céget kezdett el követni a közösségi oldalán.

Jennifer Lopez Tihanyban

Júliusban a Blikk arról írt, hogy az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért, 500 millió forintért jön el a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos és a volt tévés lakodalmára. „Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak” – írták.

Felháborodtak az olvasók

Jennifer Lopez állítólagos szerződtetése Mészáros-Várkonyi esküvőjére a közösségi oldalakon nagy port kavart. Nemcsak az ellenzéki politikusok, hanem az újságolvasók is felháborodtak azon, hogy közel félmilliárd forintot fizethet ki a felcsúti milliárdos egy világsztárnak csak azért, hogy egy órás magánkoncertet adjon.

A menyasszony cáfolt

Várkonyi Andrea ezután cáfolta, hogy a világsztár lépne fel az esküvőjükön, úgy vélte, az „újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség”. Hogy valaki rászólt Várkonyira és le kellett mondania a világsztárt vagy tényleg nem is volt róla szó, azt a nagyközönség úgysem fogja megtudni.

Mészárosné volt a főnöke

Várkonyi Andrea 2019 nyarán csatlakozott Mészárosné tulajdonában lévő televíziókhoz. Így elkerülhetetlenné vált, hogy találkozzon Mészáros Lőrinccel, hiszen a Mészáros csoport évente több rendezvényt is tart dolgozóinak. Információnk szerint, itt ismerkedett meg az akkor még műsorvezetőként dolgozó Várkonyi Andrea a nagyfőnökkel.

Nyílt titok

Sem Várkonyi Andrea, sem Mészáros Lőrinc nem beszéltek nyilvánosan arról, hogy egy párt alkotnak, de szinte az egész ország nyílt titokként kezelte kapcsolatukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Budai villában a legnagyobb páncélszekrény

Idén áprilisban be is jelentették, annyira szeretik egymást, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Ennek örömére Mészáros Lőrinc azonnal egy budai villát vásárolt, ahová a ház átépítése alatt az ország egyik legnagyobb páncélszekrényét emelték be.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – Forrás: BPK-montázs

Exit mobile version