Cáfolja Várkonyi Andrea, hogy Mészáros Lőrinccel történő egybekelésén az amerikai popsztár Jennifer Lopez is fellépne. A tévés közösségi oldalán szállt bele a Blikk újságíróiba, ők írták meg elsőként, hogy a lagzi sztárvendége J.Lo lehet.

Világsztár Mészárosék esküvőjén

Csütörtök reggel a Blikk írta meg, hogy Jeniffer Lopez is fellép Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő esküvőjén. A lap azt írta, a világsztár gázsija 400-500 millió forint között van. ERRŐL A SZTORIRÓL VAN SZÓ: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén Jennifer Lopez lehet az egyik fellépő, a világsztár többszáz millió forintért vállal magánpartikat

Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő

A lap szerint az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért jön el a felcsúti milliárdos lakodalmára. Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Agyukra ment a hőség”

„Uhh, javaslom klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség. Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk” – írta csütörtökön délután Várkonyi Andrea közösségi oldalán.

Nem jön az esküvőre

A tévés így folytatta a bejegyzését: „Értem én, hogy kell a Blikknek a kattintás a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még mert le van írva az újságban minden igaz?! Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van”.

Felháborodtak az olvasók

Jennifer Lopez állítólagos szerződtetése Mészáros-Várkonyi esküvőjére a közösségi oldalakon nagy port kavart. Nemcsak az ellenzéki politikusok, hanem az újságolvasók is felháborodtak azon, hogy közel félmilliárd forintot fizethet ki a felcsúti milliárdos egy világsztárnak csak azért, hogy egy órás magánkoncertet adjon.

Szólt valaki?

Azt nem tudhatjuk, hogy Jennifer Lopez tényleg nem volt-e tervben, vagy csak valaki szólt Várkonyinak, hogy le kellene állítani a projektet, mert most már politikai károkat is okoz az urizálásnak ez a foka. Egy biztos, a Blikk eddig mindig jólértesültnek tűnt Várkonyi-ügyeiben, ezért meglepő, hogy a reggeli cikket, délutánra annak főszereplője cáfolta. Persze az sem kizárt, hogy Várkonyiék egy csendes, alig látható esküvőt szeretnének.

Kínos lehet a Fidesznek

Mászáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nyilvános luxusélete egyre kínosabb lehet a Fidesznek. Orbán Viktort politikai ellenfelei évek óta azzal támadják, hogy gyerekkori jóbarátját, az egykori gázszerelőt, Magyarország leggazdagabb emberévé tette a miniszterelnök. Mindezt úgy, hogy Mészáros Lőrinc nem piaci alapon kereste milliárdjait, hanem közbeszerzésekből és az Európai Unió által támogatott projektekből gazdagodott meg.

Dubajban pihentek

Idén márciusban, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Dubajban töltött pár napot. Erről a hvg.hu készített videófelvételt, ahogyan a szerelmesek leszállnak a Liszt Ferenc Repülőtéren a NER magángépéről. IDE KAPCSOLÓDIK: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea állítólagos közös Dubajozásán, magánrepülőzésén csámcsog az internet népe

Orbán Viktor azt kérte, ne utazzanak Dubajba

A dolog érdekessége, hogy március 5-én Orbán Viktor a rádióban arról beszélt, hogy Dubajban ugyan sok a beoltott ember, mégis veszélyes hely. Kérte, hogy a luxusvakációkat halasszák el. Mint fogalmazott: „Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen ha van pénzük, akkor tegyék, hanem arról van szó, hogy hazahozhatnak olyan vírusokat, amelyek eddig ismeretlen mutánsok, és itt bajba sodorhatnak másokat; nem magukat, hanem másokat” – fogalmazott Orbán Viktor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – BPK-montázs