Jennifer Lopez lehet a sztárfellépő Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén. A világsztár többszáz millió forintért vállal privát bulikat. Főleg orosz oligarchák partijain szokott fellépni, de énekelt már privátban a türkmén elnöknek is.

Szeptemberben házasodnak össze

Már javában zajlanak Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc világraszóló esküvőjének előkészületei. Úgy tudjuk szeptemberben mondják ki a boldogító igent. A nagy napra pedig egy világsztárt is sikerült leszerződtetnie az ifjú párnak párnak – írja a Blikk.

Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő

A lap szerint az esküvőn Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, aki csillagászati összegért jön el a felcsúti milliárdos lakodalmára. Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Eros Ramazotti is járt már Alcsúton

Nem ez lesz az első eset, hogy Mészárosék magánpartiján világsztár lép fel. A BudaPestkörnyeke.hu információi szerint tavaly augusztusban ifjabb Mészáros Lőrinc esküvőjén például Eros Ramazzotti volt a sztárvendég. Az olasz énekes akkor körülbelül egy órát tartózkodott a Fejér megyei településen, lenyomta a showt, pár fotó készült a családdal és máris utazott is vissza. EZT SE HAGYD KI: Testőrök vigyáznak Mészáros Lőrinc menyasszonyára – Várkonyi Andrea és a felcsúti milliárdos már meg is kezdték közös életüket a budai luxusvillában

Magángépet kell biztosítani

„Egy magánrendezvényre a szokásos gázsi másfélszeresét, de akár a dupláját is elkérheti a világsztár, és ez néhány dal előadását foglalja magában. Biztosítani kell, hogy magángéppel érkezzen, távozzon, illetve a megfelelő transzfert is. Általában csak jönnek és mennek, szállásra ilyenkor nincs igény. Egy szokásos megállapodásban szerepelnek azok az ételek, italok, amiket a sztár és a stábja fogyaszt – nyilatkozta a Blikknek Tóth Gabriella koncertszervező.

Milliárdosok buliján lép fel

Jennifer Lopez nem először vállal privát bulit: persze, ennek fontos feltétele, hogy képesek legyenek megfizetni a különszámot. Több milliárdos, politikus és gazdaságilag befolyásos személy van eddigi felkérői között, akik a leggyakrabban születésnapokra hívják a hírességet.

Többszáz millió a gázsija

 J.Lo már 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) énekelt egy moszkvai milliárdos partiján. Ukrajnában egymillió dolláros (295,5 millió forintos) fellépti díjért adott magánkoncertet. Énekelt az orosz oligarcha, Alekszandr Jolkin születésnapján és az üzbég olajmilliárdos, Azam Aszlanov esküvőjén is. Szintén fellépett Telman Iszmajlov azeri üzletember egyik házibuliján, ahol állítólag 1,4 millió dolláros (414 millió forint) gázsit tett zsebre – írja a lap.

A türkmén elnöknek is énekelt

A legnagyobb visszhangot kiváltó magánrendezvénye 2013-ban volt, amikor dalban kívánt boldog születésnapot Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnöknek, aki 1 millió dollárt (295,5 millió forintot) fizetett ezért. Valószínűleg Mészárosék lagzijára is hasonló nagyságrendű összegért jöhet el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szeptemberben váltak el

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatáról tavaly augusztusban kezdtek el beszélni, miután a műsorvezető felmondott a milliárdos feleségének televíziójában. Pár héttel később a felcsúti házaspár bejelentette, hogy hivatalosan is elválnak.

Céget alapított

Várkonyi Andrea ezután alapított egy céget, amelynek székhelye pár hónapon belül Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Andrássy úti villa lett. Ezután a televíziós cége több megrendelést is kapott a Mészáros csoporttól.

Budai villa

A jegyespár új szerelmi fészke egy budai luxusvilla, amely sajtóértesülések szerint a kiszolgálóhelyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter. Nemrég egy békéscsabai biztonsági cég azzal hirdette magát, hogy Mészárosék villájába daruval emelik be az ország egyik legnagyobb páncélszekrényét.

Testőrökkel közlekedik

A Story arról írt nemrég, hogy ezentúl nemcsak Mészáros Lőrincet védik testőrök, hanem jövendőbeli feleségét is. Úgy tudjuk, a TV2 jótékonysági műsorfelvételére is már testőrökkel érkezett Várkonyi. EZT SE HAGYD KI: A magyar alvilág legendás “Keresztapja”, Tasnádi Péter elmondta a véleményét, Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról

Sok gyereknek segíthetne, de intkább eltapsolják

Akkor 100 millió forint körüli összegről szóló ígérvényeket sikerült összehozni a TV2 műsorában. Ha igaznak bizonyulnak a hírek és a Várkonyi-Mészáros lagzira Jennifer Lopezt tényleg 500 millióért hozzák el, hogy néhány számot elénekeljen, talán taps közben megfordulhat Andrea fejében, hogy ezzel mennyi Covid-miatt árván maradt gyermeknek segíthetett volna. Várkonyi és Mészáros akkor is utazgattak, amikor még Orbán Viktor is arra kért mindenkit, hogy a járvány miatt ne menjen külföldre.

Amalfin sétáltak

Múlt héten a Nápolyhoz közeli Amalfiban fényképezték le az ifjú párt. Mészáros Lőrinc egy strandpapucsban sétált új szerelmével Európa egyik legszebb és legdrágább tengerpartján. EZT IS OLVASD EL: Mészáros Lőrinc egy strandpapucsban sétált Európa egyik legelegánsabb nyaralóhelyén a szomorúnak látszó Várkonyi Andreával

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea és Jennifer Lopez – BPK-montázs