Különböző bűncselekmények miatt összesen 16 évet töltött börtönben Tasnádi Péter. Olyan emlékezetes bűncselekménnyel is összefüggésbe hozták, mint a Fenyő-gyilkosság. A magyar „Keresztapa” rendszeresen elmondja a véleményét a Youtubon. A Kékvillogó.hu hírportál szúrta ki, hogy nemrég Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról beszélt. Azt mondta, hogy Mészáros Lőrinc egy nagyon gazdag ember, de nem a legszebb. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

16 év börtönben

Tasnádi Péter legendás alakja a magyar alvilágnak. Különböző vádak, gyanúsítások és ítéletek miatt összesen csaknem 16 évet töltött börtönben. Az egyik vád szerint Tasnádi Péter megbízásából felgyújtottak egy autót a Hotel Hélia parkolójában még 2004 augusztusában és emiatt öt másik autó is megrongálódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Maró anyagot öntöttek az anyósára

Az ügyészség szerint Tasnádi Péter 2001-től 2007 végéig – személyes sérelmei megtorlásaként – bűncselekmények megszervezésére, elkövetésére adott utasítást, esetenként már a börtönből illegálisan kijuttatott levelekben, illetve telefonon. A célpontok között volt Tasnádi volt felesége és annak élettársa, a felesége ügyvédje, valamint anyósa is, akit maró anyaggal öntöttek le – írta a Népszava.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Emberölés előkészítése

A Fővárosi Bíróság a vállalkozót 2009. május 12-én – első fokon – hat év börtönbüntetésre és 6 millió 300 ezer forintos vagyon­elkobzásra ítélte, valamint hat évre eltiltotta a közügyektől. Tasnádi Pétert a bíróság bűnösnek mondta ki visszaesőként elkövetett, kétrendbeli emberölés előkészületében és kétrendbeli, felbujtóként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettében.

Felbujtás és testi sértés

Az akkori nem jogerős ítélet szerint a vállalkozó ezek mellett bűnös felbujtóként elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértést, bűnlajstromán szerepel még felbújtóként rongálás, sikkasztás, csalás, zsarolás, lopás elkövetése is.

71 éves a “Keresztapa”

2016-ban szabadult, 2017-ben ismét börtönbe került, majd nem sokkal később ismét kiszabadult. Tasnádi Péter 71 éves, börtönévei előtt a Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnökségi tagja volt, eddig három könyve jelent meg.

Várkonyiról és Mészárosról beszélt

Az egykori „Keresztapa” rendszeresen készít videót, gyakran elmondja a véleményét közéleti, politikai eseményekről, vagy éppen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esetleges kapcsolatáról.

“Mészáros Lőrinc nem a legszebb”

Tasnádi szerint ha van a milliárdos és a tévés között valami, az a magánszféra része, és egy Jézustól vett mondatot hoz fel: „Ne ítélj, hogy ne ítéltess” – mondja a videóban Tasnádi, aki azt a véleményét sem titkolja, hogy Mészáros Lőrinc egy nagyon gazdag ember, de nem a legszebb. A videót alább lehet megnézni. Nagyjából 1 perctől beszél róluk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Ez is érdekelni fog!

Itt a videó

Kékvillogó.hu/BPK – Kiemelt kép: részlet a videóból