Földközi-tenger, Olaszország és szerelem. Csütörtökön az elegáns turistavárosban, a Nápolyhoz közeli Amalfiban fényképezték le a magyar milliárdost, Mészáros Lőrincet és szerelmét, a TV2 Tények egykori bemondóját, Várkonyi Andreát. A fotót a cikkünk alján lehet elérni.

Strandpapucs és lehajtott fej

A fotón jól látszik, hogy Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc egy laza strandpapucsban, egy rövid farmerben és egy ikon feliratú fekete pólóban sétál kézenfogva az új asszonnyal, Várkonyi Andreával, aki éppen lehajtja a fejét.

Köldöksérv

A képen ott van még Mászáros Lőrinc fia, akit csak “Kislőrincnek” becéznek és a felesége. Jól látszik, hogy a fiatalabb Mészáros testesebb az édesapjánál, és a hasa közepén felfedezhető dombocskát elnézve az sem kizárt, hogy szegény egy méretes köldöksérvvel ment nyaralni.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Nem látszik a boldogság

A szerelmespárról ismét olyan kép készült, ahol Várkonyi Andrea arcán egyáltalán nem látszik a bolgogság, a Blikk szerint viszont romantikázott a szerelmespár. Ki tudja, talán tényleg így volt, de furcsa, hogy már a második közös képükön búslakodik Várkonyi. IDE KAPCSOLÓDIK: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea együtt szomorkodott a kézilabda meccsen – a pénz nem boldogít?

Magánrepülő

A leggazdagabb magyar és új párja vélhetően Amalfiba is magánrepülőgéppel érkezhetett. A 24.hu információi szerint a Mészáros Lőrinc által is gyakran használt, OE-LEM lajstromjelű magánrepülőgép ugyanis itt találkozott a magyar gazdasági és politikai elit körében is igen népszerű, jelenleg is a Földközi-tengeren hajózó, 42 méter hosszú tengeri jachttal, a Lady Mrd-vel.

3 emeletes luxusjacht

Mint írják: A két luxusjármű az elmúlt években rendszeresen keresztezte egymás útját. A Bombardier Global 6000 gyakorta repült Budapestről olyan kikötők közelébe, ahol a háromemeletes jacht várakozott.

A hajó már várhatta őket

A magángép rövid franciaországi tartózkodás után Nizzából repült Nápolyba, ahol a hajó már napok óta a nyílt vízen várakozott. A Lady MRD a gép landolását követő percekben felhúzta a horgonyt, és a parti kamerák képe szerint behajózott a kikötőbe.

Hiába mondta Orbán Viktor

Várkonyi nagyon szeret Mészárossal repkedni. Dubajba akkor utaztak, amikor Orbán Viktor mindenkitől azt kérte, hogy a vírus miatt ne menjen külföldre. A szerelmeseket ez nem érdekelte, az emirátusokba utaztak, ahonnét Várkonyi egy 20 milliós gyémántgyűrűvel érkezett haza. EZT OLVASTAD? A magyar alvilág legendás “Keresztapja”, Tasnádi Péter elmondta a véleményét, Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról

TV2, az egykori munkahely

Az új ékszerrel Várkonyi egykori munkahelyére, a TV2-be ment be. A reggeli műsorban nem győzet igazgatni a haját, csak vegye már valaki észre a drága ékszert. A műsorvezetők nem szúrták ki, de másnap a sajtó megírta, hogy ez bizony egy méregdrága eljegyzési ékszer.

Szerelmi fészek

Nem sokkal később attól volt hangos a sajtó, hogy a közbeszerzéseken megtollasodott milliárdos egy luxusvillát vett a 12 kerületben. Mint kiderült, ez lesz Mészáros és Várkonyi szerelmi fészke. IDE KAPCSOLÓDIK: Testőrök vigyáznak Mészáros Lőrinc menyasszonyára – Várkonyi Andrea és a felcsúti milliárdos már meg is kezdték közös életüket a budai luxusvillában

Titkos záradékok

Pár héttel később kiderült, hogy Magyarország talán legnagyobb páncélszekrényét emelték be a szerelmi fészek második emeletére. Mészáros és Várkonyi vagyona, az ékszerek, a készpénz és talán szerződések titkos záradékai így biztonságban lesznek. EZT IS OLVASD EL: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe egy óriási páncélszekrényt emeltek be daruval

Asszonycsere

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelme akkor kezdődött, amikor Várkonyit leszerződtette Mészáros korábbi felesége a saját tévéjébe. Amikor kiderült, hogy a celeb összejött a férjével, Várkonyi felmondott, Mészáros és a felesége elváltak.

Mészáros és Várkonyi fotóját ide kattintva tudod megnézni.

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs