A jegyespárt a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged meccsén, a lelátón kapták lencsevégre, miközben együtt nézték szomorúan a kézimeccset. Az egykori tévés 200 ezres Louis Vuitton sapkában volt, miközben szerelme csapata kikapott a pályán. A fotót a cikkünk alján lehet elérni.

Szomorú szerelmesek

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szomorkodásáról a Szabadpécs.hu oldal egyik olvasója készített fotót a mobiljával. A kép a Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged meccsen készült. Mészáros Lőrinc kézilabda csapatát megverte Várkonyi Andrea szülővárosának, Szegednek a csapata. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszkedvű és drága

A jegyespár feltűnően rosszkedvű a fotón, annak ellenére, hogy Várkonyi egy 200 ezer forintos Louis Vuitton sapkában feszít a szerelme, a felcsúti gázszerelőből lett milliárdos mellett. Ez a francia luxusmárka a NER-lovagok és szerelmeik nagy kedvence, hiszen ennél drágább holmikat még Dubaiban is nehéz találni.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

200 ezres sapka

Várkonyi 200 ezres sapkájának az árából rengeteg nélkülöző kisgyereknek lehetne uzsonnát adni, de több kisnyugdíjas havi megélhetése is kijönne belőle.

A saját lábán áll

Várkonyinak láthatóan jól megy. A cége a nyilvános adatok szerint dübörög és ez még csak a kezdet. Jövőre már biztosan sok milliárdos forgalomról, profitról és osztalékról szólnak majd a hírek, hiszen Várkonyi Andrea most már tehetséges üzletasszony, aki a saját lábán áll.

Páncélszekrény a házban

A jegyespár legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor megjelent egy fotó arról, hogy egy óriási páncélszekrényt daruval emelnek be a 12. kerületi luxusvillájuk második emeletére. IDE KAPCSOLÓDIK: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe egy óriási páncélszekrényt emeltek be daruval

Feleségcsere

Várkonyi Andrea azt követően jött össze Orbán Viktor jó barátjával, Mészáros Lőrinccel, hogy műsorvezető lett Mészáros volt feleségének a tévéjénél. Alig, hogy megismerkedett új szerelmével, a felcsúti gázszerelővel, pár hónappal később Mészáros és felesége elváltak, Várkonyi pedig otthagyta a korábbi kis tévét, majd bejelentette ő fog összeházasodni Mészáros Lőrinccel.

A pénz nem elég a boldogsághoz

A kézilabdameccsen elkapott fotón jól látszik, hogy Mészáros Lőrinc megpróbál megfelelni az új asszony kihívásainak és jelentősen lefogyott. Várkonyi Andrea szomorú arckifejezése pedig arról mesél, hogy önmagában a pénz nem elég a boldogsághoz.

A szomorú szerelmesekről készült képet ide kattintva lehet megnézni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket se hagyd ki:

Kiemelt kép: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs