Nem titok többé, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkotnak, mi több, össze is házasodnak. Nemrég egy budai luxusvilla felújításába kezdtek. Várkonyi Andrea nyáron távozott a felcsúti milliárdos volt feleségének cégétől, ahol összejött a főnökének a férjével a felcsúti gázszerelővel, akit Orbán Viktor milliárdossá tett és most ő lesz a felesége! Ez ám az magyar álom! Kit érdekelnek a kritikák, ha még Andrea ükunokái is milliárdosok lesznek.

Megházasodik Mészáros Lőrinc

Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – írja a borsonline.hu. Az egykori műsorvezető tavaly nyár óta a felcsúti milliárdos barátnője. Kapcsolatukról már akkor lehetett tudni, amikor tavaly ősszel Orbán Viktor barátja bejelentette, hogy elválik feleségétől, akivel 3 közös gyermekük született. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Távozott Mészárosné cégétől

Tavaly szeptemberben a BudaPestkörnyeke.hu írta meg elsőként, hogy Mészáros Lőrinc barátnője egy ismert műsorvezető. Ezt erősítette az a tény is, hogy Várkonyi Andrea szinte egyidőben a felcsúti házaspár válásával távozott Mészárosné Kelemen Beatrix tévéjétől.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mészárosné volt a főnöke

Várkonyi Andrea 2019 nyarán csatlakozott Mészárosné tulajdonában lévő televízióhoz, a Life tv-hez. Így elkerülhetetlenné vált, hogy találkozzon Mészáros Lőrinccel, hiszen a Mészáros csoport évente több rendezvényt is tart dolgozóinak. Információnk szerint, itt ismerkedett meg az akkor még műsorvezetőként dolgozó Várkonyi Andrea.

Nyílt titok

Sem Várkonyi Andrea, sem Mészáros Lőrinc nem beszéltek nyilvánosan arról, hogy egy párt alkotnak, de szinte az egész ország nyílt titokként kezelte kapcsolatukat.

Gyémántgyűrű

Nemrég a sajtó attól volt hangos, hogy Várkonyi Andrea a TV2 Mokkában nem győzte eleget mutogatni a 20 milliósnak saccolt gyémántgyűrűjét, csak vegye már észre valaki a csillogó ékszert. Később kiderült, hogy ez egy eljegyzési gyűrű, amely nem származhat mástól, mint Mészáros Lőrinctől.

Magánrepülőzés Dubajba

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő nemrég a Facebook oldalán azzal állt elő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea ezzel a magánrepülővel utazott el nemrég Dubajba. A Hvg.hu hasonló információkat kapott, ezért videót készítettek az utasokról, ez a felvétel látható a cikkünk alján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Friderikusz szomszédai lesznek

Úgy tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc nemrég egy budai luxusvillát vásárolt, ahol közös jövőjét tervezi Várkonyi Andreával. A ház nincs messze az egykori Fenyő villától, Friderikusz Sándor jelenlegi otthonától. Nagy kérdés mit szól majd a showman az új szomszédokhoz.

Vallomás

Várkonyi a HOT! Magazin csütörtöki számában vallotta be, hogy együtt van Mészárossal, a házasságról és minden másról egy állítólagos közeli ismerősük mesélt a lapnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és szerelme, Mészáros Lőrinc – BPK-montázs