A felcsúti gázszerelőből lett milliárdos és a szegedi orvosdinasztia lányából lett tévés közös élete egy 12. kerületi luxusházban folytatódik. Hétfőn azon röhögött a fél ország, hogy egy biztonsági cég azzal reklámozta 1,6 millió forintba kerülő páncélszekrényét, ahogy azt éppen beemelik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe.

Óriási páncélszekrény

A fényképen az látszik, hogy egy óriási darusautóval egy szekrénynagyságú trezort emelnek be az épületbe. Miután a 24.hu rákérdezett a cégnél, hogy tényleg Mészárosék házával reklámozzák-e magukat, eltűnt a poszt a Facebookról. A diszkrét békéscsabai cég rádöbbenhetett arra, mennyire kínos, hogy már mindenki tudja, milyen páncélszekrény van a Mészáros-villa második emeletén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Biztonsági emberek őrzik

Az állítólag 1,1 milliárd forintba került villa átépítése folyamatban van, de már most biztonsági emberek őrzik az épületet. Legutóbb a Telex újságíróit próbálták elrettentő tekintettel elküldeni, majd később Mészáros Lőrinc leendő menyasszonya, Várkonyi Andrea ügyvédje küldött levelet a portálnak arról, hogy mit lehet és mit nem a villával kapcsolatban közölni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kitáblázták a villához vezető utat

Most hétvégén a Momentum elnöke Fekete-Győr András és a párt hegyvidéki országgyűlési képviselőjelöltje, Hajnal Miklós kitáblázták a kerületben, merre található a Mészáros-Várkonyi villa, hogy minden érdeklődő könnyen megtalálja azt. Az akciójukról videót is készítettek, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Özönlenek a turisták

Úgy tudjuk időközben valóságos katasztrófaturizmus indult be a környéken. Sokan látni szeretnék azt a csodát, amely Mészáros Lőrinc meggazdagodásával van összefüggésben. Egy szép hétvégén tehát már nem csak Felcsúton a Pacho-Aréna és mellette Orbán Viktor háza, na meg a legendás kisvasút vonzza az érdeklődők hadát, hanem a 12. kerületi luxusház is, amiről már azt is tudhatjuk, hogy az ország egyik legdrágább, 800 kilós páncélszekrényét is beépítették az házba.

De miért kell ekkora páncélszekrény?

Nagy kérdés, miért van szükség ekkora trezorra a Mészáros-Várkonyi villában. Ha a TV2 bemondójának legutóbbi szerepléseit jobban megnézzük megértjük. Várkonyi nemrég a Mokkában nem győzte eleget igazgatni a haját, csak végre vegye már valaki észre a vadiúj gyémántgyűrűt a kezén.

Gyémántok

Mivel a műsorvezetők nem vették észre, vagy nem mertek erre rákérdezni, másnap kénytelen volt valaki megíratni az új gyűrűt. A sztorit felkapta az internet, végül Várkonyi bejelentette, hogy mennyire szerelmes a felcsúti gázszerelőből lett milliárdosba és össze is fognak házasodni.

Ékszerek

A luxusgyűrűről kiderült, 20 millió forint értékűre saccolják, vagyis a dollárszázezreket, milliókat érő gyémántokhoz képest olcsó darab, Mészáros Lőrinc alig 1 óra alatt megkeresi az árát. Persze ahol van lehetőség egy ilyet venni, ott idővel sok hasonló drága ékszer halmozódhat fel, vagyis a méregdrága páncélszekrény indokolt lehet.

Ukrán maffiózók

A Mészáros-Várkonyi vállát a kétezres évek elején építették – írja a Telex. Korábbi tulajdonosa a Silk-Bau Kft. volt, melynek nevére keresve izgalmas háttér sejlik fel: a cég egy ukrán milliárdos maffiózó, Aleksander Angert szárnysegédje, Nyikolaj Fomicsev és egy bizonyos Cs. Györgyné tulajdona volt. A Silk-Bau ma már végelszámolás alatt áll, a széchenyihegyi házat az eljárás keretében elárverezték 2016-ban, az irányár 790 millió forint volt. A 444 információi szerint a házat 1,14 milliárd forintért kínálták eladásra.

Szerelem, pénz, siker

Mészáros Lőrinc és előző felesége, Mészáros Beatrix, aki korábban jelentős szerepköröket töltött be a cégbirodalomban, tavaly váltak el. Ezt követően elég sok jel utalt arra, hogy Mészáros és Várkonyi összejöttek. A bemondónő cége, a Whitedog Kft. az utóbbi időben szárnyalásnak indult és Mészáros érdekeltségébe tartozó ingatlanba költözött. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő március 15. után arról posztolt, hogy a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjét Dubajban töltötte Mészáros Lőrinc és új párja, bár ezt hivatalosan nem ismerték el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van a villa kitáblázásáról készült videó

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc BPK-montázs