Még nem házasodott össze, de már együtt él Mészáros Lőrinccel Várkonyi Andrea. A menyasszony megkezdte új életét, testőrök kísérik mindenhová és férje miatt a budai luxusélet mellett a falusi életet is meg kell szoknia.

Össze is költöztek

Az új szerelem egy teljesen új életet hozott Várkonyi Andreának, ami a házassággal még tovább változik. A műsorvezető és kislánya már elhagyta egykori otthonát, és megkezdte közös életét Mészáros Lőrinccel, Magyarország leggazdagabb emberével– írja a Story. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felcsúton és Budapesten élnek majd

Mészáros Lőrinc nemrég azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy nem hagyja el Felcsútot, az az ő igazi otthona és Budára csak praktikus okokból költözik. A lap most azt írja, hogy Várkonyi Andreának is kétlakiságra kell berendezkednie, hiszen lesz Felcsúton és Budapesten is egy bázisa a párnak.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Sosem élt falun

Persze azt nem lehet tudni, hogy Várkonyi Andrea mennyit időt tölt majd Felcsúton és hogy mennyire tetszik majd neki a falusi élet. Hiszen Szegeden született, Bochkor Gáborral a Budapest közeli Diósdon éltek. Majd szétválásuk után a Várkonyi érdi házába költözött kislányával.

Budai villa

A jegyespár új szerelmi fészke egy budai impozáns, panorámás villa, amely sajtóértesülések szerint a kiszolgálóhelyiségekkel együtt közel 900 négyzetméter. Nemrég a 24.hu vette észre, hogy egy békéscsabai biztonsági cég azzal hirdeti magát, hogy Mészárosék villájába daruval emelik be az ország egyik legnagyobb páncélszekrényét.

Testőrökkel közlekedik

A Story arról is ír, hogy ezentúl nemcsak Mészáros Lőrincet védik testőrök, hanem jövendőbeli feleségét is. Úgy tudjuk, a TV2 jótékonysági műsorfelvételére is már testőrökkel érkezett Várkonyi Andrea.

36 év után váltak el

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy elválnak. Harminchat évet töltöttek együtt, és – ahogy az üzletember mondja – békében, korrekt módon oldották meg a különválást. Az egykori gázszerelő elmondta az Indexnek, hogy sosem feledi a volt feleségével együtt töltött időt. 

Hálás a feleségének

„Mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért” – mondta a milliárdos. Azóta újra rátalált a szerelem, méghozzá Várkonyi Andrea személyében. A műsorvezetővel való románc hatalmas figyelmet váltott ki, és heteken át mindenki arra volt kíváncsi, vajon igazak-e a híresztelések. Mint kiderült, nagyon is azok, hamarosan megejtik az esküvőt is.

Boldogság, szerelem

„Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk” – mondta az Indexnek Mészáros Lőrinc.

Gyorsan lecserélte az asszonyt

Várkonyi azt követően jött össze Mészáros Lőrinccel, hogy jelenleg már csak ex-Mészárosné tévéjéhez szerződött. Úgy tűnik nem figyelt eléggé a volt asszony, mert Várkonyi villámgyorsan összejött Lőrinccel, hiszen nem telt el egy év, máris távozott Mészárosné tévéjétől, Lőrinc és volt felesége pedig bejelentették a válást.

Előkészíthette a válást

A bennfentesek arról mesélnek, hogy Várkonyi és Mészáros Lőrinc egy karácsonyi céges rendezvényen ismerhették meg egymást, ezt követően gyorsan alakultak az események. Pár hónappal később a korábbi feleség kikerült szinte az összes Mészáros-cégből, úgy tűnik a leggazdagabb magyar elkezdte előkészíteni a későbbi válást.

Bimbózó szerelem

Ezzel párhuzamosan szépen alakult a Várkonyi és Mészáros kapcsolata. A bimbózó szerelem szálba szökkent és Várkonyi szép lassan egyre beljebb és beljebb került a Mészáros családba. Együtt utaztak Dubaiba és a Maldív-szigetekre akkor, amikor a járvány miatt Orbán Viktor arra kérte a magyarokat, hogy ne menjenek külföldre.

Vákonyi Andrea leszáll Mészáros Lőrinc magánrepülőjének fedélzetéről

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc
Forrás: hvg.hu

20 milliós gyűrű

Nem sokkal később Várkonyi a TV2 reggeli műsorában volt vendég és annyira szerette volna, hogy vegyék észre az új gyémántgyűrűjét, hogy egyfolytában a haját igazgatta. Kiderült, hogy az ékszer nagyjából 20 millió forintba kerül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: bpk montázs