Ahogy azt az elsők között megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon a SlágerTV sztárja Emilio lassan egy éve árulja a gyáli házát. Most kiderült a zenész még mindig nem tudta eladni a 120 négyzetméteres házat. Lehet, hogy túl drága? Az Emilio házáról készült képeket a cikkünk alján találod.

100 millió Emilio otthona

A tévénézőknek ismerős lehet az Emilio-família otthona, ugyanis itt forgatták a Sláger TV Drága családom című reality műsorát. A téglából épült ikerház az Otthoncentrum hirdetése szerint Gyálon található, 120 négyzetméteres és 6 szoba van benne. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Házturisták

Miután több portál is beszámolt arról, hogy eladó a 100 milliós ingatlan, több házturista érkezett Emilioékhoz, hogy megnézzék hol és hogyan laknak. A celeb kiakadt és megbízott egy ingatlanost, hogy szűrje ki a bámészkodókat. „Összejárják a házat, leülnek a bútorokra, ők a házturisták” – nyilatkozta a celeb.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Drágább a többinél

Gyálon az Ingatlan.com adatai szerint 680 ezer forint az ingatlanok átlagos négyzetméter ára. Emilio házának négyzetméterára 833 ezer forint, vagyis drágább, mint egy átlagos gyáli ház.

Ékszerrel akartak fizetni

„Folyamatosan vannak érdeklődök, sokan meg is szeretnék venni, de nem tudják vagy nem akarják kifizetni azt a pénzt, amit kérünk érte. Próbáltak alkudni velünk, és volt, aki kocsikkal vagy ékszerrel akarta rendezni az összeg egy részét, de ilyenekbe nem akarunk belemenni.”– mondta a Blikknek az énekes.

Emelnének az áron

Emilióék azon gondolkodnak, hogy emelnünk kéne a vételáron, mert látják, hogy az ingatlanpiacon is mindennek emelkedik az ára. „Megnéztük, hogy a hasonló adottságokkal rendelkező ingatlanok többségét ennél többért árulják.” – tette hozzá a zenész.

20 millió foglalót kérnek

Emilioék, nem kímélték a pénzt a berendezésre, a festékek külföldről vannak, de a bútorokról is megegyezhetnek a leendő tulajjal. Egy kikötésük van, akinek nincs a zsebében az ár 20 százaléka, az inkább ne is menjen megnézni.

Társasház

Emilioék otthona társasház, amely 2016-ban épült, a területe 120 négyzetméter. A hirdetés szerint az ingatlan az évek alatt folyamatosan kiépült új városrészben található, a forgalomkorlátozás miatt roppant csendes, kertvárosi, családbarát közegben.

Kamerarendszer

A hirdetésben az is szerepel, hogy az ingatlan minden egyes négyzetméterén luxus minőségű burkolatot használtak. A házban kamera- és távfelügyeletre bekötött riasztórendszer található, az ablakok alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. 

Az eszmei ár és a piaci ár

Az ingatlanoknak általában két ára van. Az egyik az elképzelt eszmei érték, amit a tulajdonos szeretne érte kapni, a másik pedig a piaci ár, amit valóban kifizetnek érte. Az ingatlanosok szerint ha ez a két ár nincs köszönőviszonyban egymással, akkor nehéz eladni az ingatlant, mert a tulajdonos jóval többet kér érte, mit amit valójában ér. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezekkel a képekkel hirdetik Emilio házát

Nappali – Forrás: Otthon Centrum
Terasz – Forrás: Otthon Centrum
Amerikai konyha – Forrás: Otthon Centrum
Étkező – Forrás: Otthon Centrum

Kiemelt kép: Emilio – Forrás: Youtube