Kedden délelőtt 11 óra körül kigyulladt egy darus autó az M2-M0 csomópontnál. Nem sokkal később baleset történt a 10. kerületben, egy Suzuki borult az oldalára, mert figyelmetlen volt a sofőr. Nagyot csúszott az Üllői úton.

Nem figyelt a sofőr

A 10. kerületben az Üllői úton az Ecseri út után Suzuki Ignis nyomult a városközpont felé, amikor az OMV benzinkúthoz ért, arra a részre, ahol a külső sáv elkanyarodik jobbra, valamiért elkalandozott a figyelme a sofőrnek és nem sorolt vissza egy sávval beljebb. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalára borult az autó

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Megdobta a terelősziget

Ennek következtében ráhajtott az elválasztó terelőszigetre, ott kidöntötte a jelzőlámpát, majd ettől a jobb oldalára borulva egészen a belső sávig csúszott, közben szembe fordult a menetiránnyal.

Tűzoltók is megérkeztek

Kórházba vitték

A sofőr egyedül ült az autóban, és nem tudott önerejéből kimászni a roncsból. A fővárosi tűzoltók súlyosabb sérülésre, például gerincsérülésre gyanakodtak, ezért a Tűzoltó Doktorszolgálat irányításával kiemelték és speciális hordágyra helyezték, ezután szállították kórházba.

Mentés a helyszínen

Megúszta

Azóta kiderült, nem sérült meg súlyosan. Jelenleg egy sávon halad a forgalom a Könyves Kálmán körút felé, de nincs jelentős torlódás – jelentette tudósítónk.

Lángoló darus autó

A Suzuki balesete előtt alig egy órával lángoló darus autóról készültek képek az M0-M2-es kereszteződésénél. Az autópályás Facebook csoportban azt írják, hogy a hátsó kerekeinél kapott lángra a jármű. Először porral oltóval próbálták megfékezni a tüzet, de esélyük sem volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljesen kiégett a jármű

Darus autós képek forrása: M0-M1-M3-M5 Hírek csoport, Suzuki balesetéről készült képek: BPK/Gombkötő Krisztián