Vasárnap este kigyulladt egy kilencedik emeleti lakás a 3. kerületben a Kaszásdűlői lakótelepen a Huszti utcában, nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, úgy tudjuk egy asszonyt kórházba vittek.

A Huszti utcában történt a tűz

A tűzoltóságra vasárnap 20 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy ég egy lakás a Huszti utcai panelház kilencedik emeletén.

Egy helyiség ég

A katasztrófavédelem friss közleményében ez áll: “Tűz keletkezett egy tízemeletes társasház egyik kilencedik emeleti lakásában, Budapest 3. kerületében, a Huszti úton. Egy helyiség ég mintegy két-három négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat” – írják.

Kaszásdűlő

Ebben az épületben keletkezett a tűz

Mindeki az ablakból figyeli az eseményeket

A tűzoltók azonnal több kocsival érkeztek a helyszínre és megkezdték az oltást. A környék lakói az ablakokból figyelik az eseményeket.

Hosszú daruval oltanak

Rengeteg tűzoltó érkezett

A Facebookra feltöltött videókon, fotókon jól látszik, hogy rengeteg tűzoltó van a helyszínen.

Egy asszonyt vittek kórházba

Az egyik szomszéd azt írja a Facebookon, hogy egy egyedüléllő asszony lakása égett le, kórházba vitték a mentők, a kutyusára pedig a szomszédok vigyáznak.

Ma hajnalban is égett egy lakás a 9. emeleten

Épp ma írtuk meg, hogy kigyulladt és szinte teljesen kiégett egy 9. emeleti panellakás szobája vasárnap hajnalban a főváros másik felén, a 15. kerületi Nyírpalota úton. A mentésről készült videót ide kattintva nézheted meg.

Korábban tűz volt Kispesten is

Alig három hete egy 87 éves férfi lakása gyulladt ki Kispesten. A tűzben az idős férfi két karja és lába is megégett. Két rendőr hozta ki a tűzből a tulajdonost, a tűz egy gyertya miatt keletkezett.

Fotók forrása: Facebook/Kaszásdűlőiek Kaszásdűlőiekért csoport – Köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását