Súlyos baleset történt vasárnap reggel a Bah csomópont felüljáróján. Feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a balesetet okozó férfit és a feleségét a Nissan Almerából.

Rosszul lehetett a sofőr

A baleset vasárnap reggel történt a felüljárón. Az Erszsébet híd felől érkezett a szürke Nissan, kifelé ment a városból, amikor vélhetően rosszul lett az idős sofőr. | HOPPÁ! Valami nem stimmel a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetével, csúszni fog a felújítás

Három autó ütközött

Áthajtott a záróvonalon

A Nissan vezetője hirtelen áthajtott a záróvonalon a szemközti sávba. Szembe érkezett egy szinte vadonatúj Mercedes luxusautó, amely nem tudta elkerülni az ütközést. | EZ IS ÉRDEKES: Összeveszett, majd dulakodni kezdett a két kerepesi férfi: emberölési kísérlet lett a vége

Kimerevedett a feje

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a Mercedes sofőrje azt mesélte, szinte kimerevedett volt a balesetet okozó öregúr arca, szerinte rosszul lehetett. | EZ IS DURVA: „Rettenetes rémálmaim voltak a lélegeztetőgépen” – mondta a koronavírustól 8 hónapja szenvedő Tamás

Fékezés nélkül belecsapódott

Megpróbálta elkerülni az ütközést, egészen a korlátra ráhúzta a mercit, de a Nissan fékezés nélkül belecsapódott a majdnem új, sok tízmilliós autóba.

Hosszú féknyom

Mercedes 8 méteres féknyomot hagyott, láthatóan próbált fékezni, de hiába. A sofőrje nem sérült meg.

Belerohant a harmadik autó

Olyan gyorsan történt mindez, hogy a Nissan mögött szabályosan haladó Suzuki sofőrje sem tudott már időben fékezni, egyszerűen belerohant a két ütköző autóba.

Ijedtség

A Suzukit egy középkorú férfi vezette, a hátsó ülésen egy idős házaspár ült, szerencsére nekik sem lett az ijedtségen kívül bajuk.

Feszítővágó

A Nissan két idős utasát, a balesetet okozó öregurat és a feleségét feszítővágóval tudták csak kiemelni az autóból, ezt követően vitték őket kórházba.

Képek: A baleset helyszínén készült felvételek – Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián