Péntek reggel baleset történt a Bartók Béla úton. Egy család: anya, apa, kisgyermek ült a Skodában, amely összeütközött egy másik autóval, a légzsákok kirobbantak, nem sokkal később a mentők is megérkeztek és szokatlan dolgot tettek.

Háromtagú család ütközött

A 11. kerületben a Bartók Béla úton haladt péntek reggel egy győri fiatalember a Kosztolányi Dezső tér felé. Amikor az Ulászló utcai jelzőlámpás kereszteződéshez ért, egy Skoda Kodiaq hajtott elé, melyben egy háromtagú család utazott, majd összeütköztek.

Kitörött a Skoda kereke

Megpördült az autó

A Skoda a becsapódás hatására megpördült és a szemközti járdán állt meg, a korlátot kidöntve. Szerencsére közben gyalogos nem járt arra, így nem sodort el senkit.

Valakinek piros volt a lámpája

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint, hogy melyik járműnek mutatott piros jelzést a lámpa, a helyszínen nem sikerült tisztázni, egyik sofőr sem ismerte el a felelősségét.

Perceken belül érkeztek a mentők

Kedves gesztus a mentősöktől

A Skodában a hátsó ülésen utazó kisfiút a kiérkező mentők megvizsgálták, de szerencsére nem szenvedett sérülést, a mentők hangulatjavító intézkedés gyanánt két maszkot adtak neki ajándékba.

A tűzoltók is kivonultak

A balesethez a fővárosi tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a járműveket. Mindkét autó mozgásképtelen lett, autómentők szállítják el őket. A tömegközlekedésben nem okozott fennakadást a karambol.

Itt történt a baleset

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fofó: Gombkötő Krisztián