Újabb karambol történt az angyalföldi Reitter Ferenc utca és Tahi utca kereszteződésében, szerencsére ezúttal egyik jármű sem zuhant a Rákos-patakba.

Nem vette észre a táblát

A Volkswagen Caddy fiatal sofőrje nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát és a Béke utca felől érkezve nyugodt lélekkel áthajtott a kereszteződésen csütörtök délután. A Reitter Ferenc utcán a Szegedi út irányából éppen ekkor ért oda egy Skoda Octavia kombi.

Ennyire összetört a Skoda

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Belerohant a Volkswagenbe

A Skoda idősebb férfi vezetője nem számított a találkozásra, ezért a Caddy jobb oldalába rohant. A Volkswagen az ütközés hatására letarolta az elválasztó korlátot és a járdára csúszott.

A Volkswagen eleje is összetört

Kirobbant légzsákok

A sofőrökön kívül más nem utazott a járművekben, ők mindketten az alkarjukon szenvedtek sérülést, valószínűleg a kirobbanó légzsákok miatt, de egyiküknek sem volt szüksége kórházi ellátásra, a helyszínen maradtak.

Kiszakadt a Volkswagen kereke

Elterelt buszok

A tegnapi toronydaru baleset miatt a 20-as és 30-as buszcsalád eleve terelve közlekedett, így külön terelésre a baleset miatt nem volt szükség.

Csúnyán összetörött a furgon

A Skoda eleje is csúnya lett

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.