Megmutatta magát a Mercedes törésvédelmi rendszere. Oldalról belerongyolt a Mercibe egy mikrobusz, a benneülő öttagú család egyik tagjának sem lett semmi baja.

Nem sikerült átcsúszni

A 7. kerületben a Dembinszky utcán haladt a Fiat Ducato mikrobusz a Körút felé, amikor a Nefelejcs utcából a STOP tábla ellenére egy Mercedes GLE AMG megpróbált előtte átcsúszni, sajnos nem sikerült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Mercedes oldala, a Fiat eleje sérült

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A Mercedes oldalába rohant

A Ducato a Mercedes oldalába rohant, amitől a német autó a járdára csapódott, kidöntötte a terelő oszlopokat, majd a Nefelejcs utcán keresztben parkolt le, a mikrobusz pedig 90 fokkal elfordulva szintén a Nefelejcs utcában állt meg.

Csúnyán meggyűrődött a Fiat

Kirobbantak a légzsákok

A Mercedesben egy öttagú, vélhetően szláv család utazott, a sok légzsák miatt senki sem sérült meg, a Ducatot egy középkorú magyar férfi vezette, őt meghúzta a biztonsági öv, illetve egy kicsit a bal oldali ajtó megütötte az oldalát – jelentette tudósítónk.

Behorpadt a 30 milliós autó oldala

Elterelték a trolit

Szerencsére a sarki járdán senki sem tartózkodott, így gyalogos nem érintett a balesetben. A 78-as troli terelve közlekedik, kimarad a Dembinszky utcai megálló. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrök leállították a forgalmat

Sok a nézelődő

Képek: BPK/Gombkötő Krisztián