Kidöntötte a kőkeresztet egy Dacia péntek délután Pesterzsébeten, úgy tudjuk rosszul lett a sofőr. Közben az Andrássy úton egy luxus BMW karambolózot egy Renault személyautóval, mindkettő csúnyán összetört.

Balra akart kanyarodni

Egy Dacia Duster haladt pénteken kora délután a Soroksári úton a városból kifelé, Pesterzsébet irányába. A Határ úti csomóponthoz érkezve a sofőr balra szeretett volna kanyarodni, itt erre két sáv ad lehetőséget, igy besorolt a külső, kanyarodó sávba.

Majdnem felborult a Dacia

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Rosszul lett a sofőr

A Dacia sofőrje valószínűleg rosszul lett és elvesztette az eszméletét egy pillanatra, mivel sokkal nagyobb ívben vette a kanyart, mint kellett volna, felszaladt a szemben levő jardaszigetre, majd keresztülvágott a Helsinki útról a Határ út felé kanyarodó sávon ahol szerencsére senki sem érkezett.

Semmi sem maradt a feszületből

Felugratott a járdára

Végül a Határ út melletti járdára felugratva a füves területre hajtott és kidöntötte, teljesen lerombolta az ott felállított, kőből készült feszületet. A sofőrt a mentők kórházba szállították, utasa nem volt és a járdán sem tartózkodott éppen senki.

Levegőben a Dacia hátsó kereke

Baleset az Andrássy úton is

A BMW a 6. Csengery utcából szeretett volna keresztül hajtani az Andrássy úton, de nem vette észre vagy még át akart suhanni a Hősök tere felől az Oktogon felé közlekedő Renault előtt, de nem sikerült.

Csúnyán összetört a drága autó

Egymásnak csapódtak

Összeütköztek, amitől a Renault jobbra kitért, a BMW pedig 90 fokkal elfordult a menetirányához képest. Két fiatalember ült benne, nem sérültek meg, a Renault vezetője sem.

A Renault eleje is összetört

Képek forrása: Facebook/Balesetinfó