Gyalogost gázolt a HÉV Csömörön péntek reggel. A férfi nem élte túl a balesetet, egyelőre nem tudják, ki az áldozat. Az 51-es főúton is halálos baleset történt.

Meghalt a férfi

Szándékosan ugrott a HÉV elé péntek reggel egy férfi Csömörön. A szerelvény halálra gázolta. A helyi Facebook csoportban azt írják, az áldozat személyazonossága ismeretlen.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A HÉV elé ugrott

Mindössze annyit lehet tudni az áldozatról, hogy „középkorú, rövid barna hajú, szakállas, nagydarab, bakancsot hordott. A HÉV elé ugrott”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: Facebook/Minden ami Csömör

Nem jár a HÉV

„A H9-es HÉV helyett buszok szállítják az utasokat Cinkota és Csömör között, gázolás miatt. A menetrend szerinti közlekedés helyreállításáig türelmüket kérjük!” – írja Facebook oldalán a MÁV-HÉV Zrt.

Halálos baleset az 51-esen

Egyelőre tisztázatlan okból áttért gépkocsijával a szemközti sávba és összeütközött egy szabályosan haladó járművel egy 29 éves férfi. Az 51-es főút 29-es kilométerszelvényében, Dunavarsány térségében, 2022. augusztus 19-én 6 óra körül történt frontális baleset következtében a 29 éves sofőr életét vesztette.

Lezárták az utat

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják. A baleset körülményeinek vizsgálatát a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték. Akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat!

Baleset az M0-áson

Összeütközött péntek reggel két személyautó Budapest határában, az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A 22. kerületi Angeli utca és Diósd közelében történt a baleset, amelyhez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket, amelyek a leállósávban vannak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Minden ami Csömör