Váratlanul az úttestre lépett egy gyalogos, elrántotta a kormányt a Renault sofőrje, kikerült egy Suzukit, de összeütközött egy másik autóval, majd kigyulladt a Renault motortere. A balesetet előidéző gyalogos és a Suzuki segítségnyújtás nélkül lelépett a helyszínről, keresi őket a rendőrség.

Hirtelen megindult a gyalogos

Információink szerint egy Renault Megane kombival haladt egy fiatalember hétfőn a soroksári Templom utcában az Erzsébet utcai kereszteződés felé. Odaérkezvén azt tapasztalta, hogy a kereszteződés előtti gyalogátkelőn hirtelen megindul egy gyalogos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összeütköztek

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elrántotta a kormányt

A Renault sofőrje balra rántva a kormányt kikerülte a gyalogost, ám ekkor jobbról, az Erzsébet utcából egy zöld színű Suzuki is elé hajtott, az elsőbbségadás tábla ellenére, igy a Renault vezetője még egy kicsit balra húzta a kormányt, így haladt át a kereszteződésen.

Összetört a Peugeot eleje

Lángba borult az autó

Ám sajnos szemből, a Hősök tere felől épp érkezett egy középkorú hölgy Peugeot 308 SW gépkocsijával, amelyet már nem tudott kikerülni a Renault vezetője. Jobbra rántotta a kormányt, de így is a Peugeot elejének csapódott, majd az ütközés hatására a Renault motortere lángba borult.

Kigyulladt a Renault

Megérkeztek a tűzoltók

A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a dél-pesti önkéntes tűzoltók a helyszínre vonultak, eloltották a Meganet, illetve áramtalanították a két járművet. A két sofőrön kívül senki sem utazott a járművekben, ők szerencsére nem sérültek meg a karambolban.

Kiégett a Renault motorja

Keresi őket a rendőrség

A gyalogos, illetve a Suzuki sofőrje segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őket még keresi a Rendőrség. Állítólag a Suzukis valamelyik környékbeli lakóházban él, így valószínűleg nem tart majd sokáig megtalálni őt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.