Cikkünk megjelenésekor is ég az a családi ház, ami hétfő délután gyulladt ki a 2. kerületben Máriaremeténél. Úgy tudjuk annyira rossz út vezet a házhoz, hogy a tűzoltók is nehezen tudják megközelíteni az épületet. Információink szerint egy ember füstmérgezést kapott. Közben Szentendrén egy kisteherautó gyulladt ki, a lángoló járműről készült fotót a cikkünk alján nézheted meg.

Teljesen ég a ház

Teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméteres ház Budapest 2. kerületében, az Orom utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a lángok oltását. A helyszínre várják a mentőket is – írják a Katasztrófavédelem friss közleményében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Füstmérgezés

Információink szerint olyan helyen van a ház, hogy nem könnyű megközelíteni. Úgy tudjuk egy embert füstmérgezéssel hoztak ki az épületből.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Távolabbról így néz ki az égő ház

Forrás: Facebook/Hidegkút, Budaliget, Máriaremetei Hírmondója

Nincs út, csak egy lépcső

A helyszínen arról beszélnek, hogy az épület vélhetően porig fog égni, mert a tűzoltóautók sem tudják könnyen megközelíteni. Nincs út, egy lépcső vezet a házhoz.

Ez egy közelebbi fotó

Forrás: Facebook/Hidegkút, Budaliget, Máriaremetei Hírmondója

Leégett a tető

Úgy tudjuk percekkel ezelőtt a tűzoltóknak végül sikerült megközelíteniük a házat, a tető valóban porrá égett, de a lángokat úgy tűnik sikerült megfékezniük.

Tűz Szentendrén is

Közben kigyulladt egy kisteherautó Szentendrén, a Dózsa György úton. A város hivatásos tűzoltói a lángokat rövid időn belül, két vízsugárral eloltották. Az érintett szakaszon az oltás idején forgalmi akadály alakult ki – tájékoztatott a Katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az égő teherautó Szentendrén

Forrás: Facebook/Szentendre blogol

Kiemelt kép forrása: Facebook/Hidegkút, Budaliget, Máriaremetei Hírmondója