Az igazán “zöld” környezetvédők úgy tartják, hogy már nagyon le vagyunk maradva arról, hogy bolygónkat helyrehozzuk, a legpesszimistábbak szerint pedig már hiába minden, mert a “tegnap” is késő lett volna. 

Szerencsére ők vannak kevesebben és az optimisták úgy tartják, hogy minden nap, ha teszünk valamit a Földért, akkor az vissza fog ránk hatni, meg fogja hálálni.

Minden kicsiben kezdődik és igaz az a mondás, hogy sok kicsi sokra megy. De a legfontosabb a gyerekeink oktatása, hiszen nekik már teljesen természetesnek kell, hogy hasson, hogy például szelektíven gyűjtsék a hulladékot.

Szelektív kukák minden mennyiségben

Hazánkban sajnos csak néhány évtizede kezdődött ez a fajta elkülönített szemétgyűjtés, de mára már szerencsére a családok egyre nagyobb hányadában találunk ilyen hajlandóságot. A Curver.hu szelektív kuka kínálata segít mindenkinek, hogy megfelelően szét tudja választani legalább a legfőbb kategóriákat, a papírt, a műanyagot és a fémet.

Kezdetben egy adott település önkormányzata segített abban, hogy beinduljon a szelektív szemétgyűjtés, és megvalósulhatott a papír, illetve együtt a műanyag és a fém egy másik nagy szemetesben való gyűjtése. Akár társasházról, akár családi házról van szó, sok településen már jó pár éve működik ez a lehetőség.

Sajnos még mindig találunk bőven olyan helyeket is, ahol nem indult be, vagy ha be is indult, később megszűnt a szelektív szemétgyűjtés. De a legfontosabb, hogy otthonainkban is lehetőség van erre a tevékenységre, és ma már megannyi fajta szeméttároló között válogathatunk.

Különböző igényekre más és más megoldások

Vannak olyanok, akik szeretik a különböző típusú hulladékot különböző anyagú vagy formájú szemetesekben gyűjteni otthonukban. Erre is megoldást tud nyújtani a Curver.hu webáruház, ugyanis külön kategóriákban találhatóak meg a papírkosarak, a billenő vagy pedálos szemetesek. 

Lehet, hogy valaki az egyik helyiségbe, például egy előszobába inkább pedálost tesz, de mondjuk az íróasztala mellé, ahol főleg papírhulladék keletkezik, egy papírkosarat vagy egy billenős szemetest.

A szelektív szemeteskukákat is külön kategóriákban találjuk meg. Ezen belül többféle árucikk közül válogathatunk. Vannak egy “légtéren” belül két rekesszel rendelkező tárolók, melyeknek a fedele közös és vannak olyan szettek, amelyek három különböző színű szemeteskukát tartalmaznak, így lehetővé téve, hogy már ránézésre is látszódjon, melyikbe mi kerül.

Ezeknél a szemeteseknél lehetőség van arra is, hogy a három különböző színű kukát a lakás különböző pontjain helyezzük el, így módot adva a jobb szelektálásra, hogy biztosan ne tévesszük el, mit hová dobjunk.

Prémium minőség, megfelelő ár-érték arány

A Curver termékeit hosszú idők óta a kiváló minőség és a tartósság, a hosszú élettartam jellemzi. A név már önmagában is garancia arra, hogy nem kapunk zsákbamacskát. A termékeik sokáig ki fognak bennünket szolgálni, és nem igényelnek különösebb karbantartást, könnyen tisztán tarthatók.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.