A limuzinos utazás nemcsak a felnőtteknek okoz felejthetetlen időtöltést, hanem a gyerekeknek is. Szerezz te is csemetédnek egy igazi életre szóló élményt, ami egy fantasztikus örök emlék lesz. Legyen ez egy különleges családi vagy baráti program, amit megoszthattok egymással. Ha igazi városi kalandot kerestek, akkor limuzinra fel!

Bérelj limuzint, bármilyen gyerek programhoz!

Szervezz egy különleges születésnapi zsúrt a VIP limuzinnal! Nem kell félned attól, hogy a gyerekek szétszedik otthon a lakást, hiszen egy ilyen programmal kellőképpen le lesznek kötve az energiáik. A limuzinos utazás egy olyan látványelem, amelyet bármilyen gyerek programba jól beleilleszthetsz. Szervezz egy névnapi bulit vagy szülinapi partit, és gyűjtsétek össze az esemény résztvevőit adott útvonalon egy limuzinnal.

Természetesen nem feltétlenül szükséges, hogy valamilyen konkrét alkalomról legyen szó, elég ha csak különleges élményt szeretnél szerezni gyermekednek és barátainak vagy a család számára. Egy ilyen nem mindennapi járgányban utazni nemcsak a felnőtteknek különleges pillanat, hanem a gyermekek számára is rendkívül nagy kaland. Egy olyan emlék, ami egész életükön át meghatározó lehet, és biztosan szívesen gondolnak vissza rá.

Utazzatok együtt a VIP limuzin városi cirkálóiban, és biztos lehetsz benne, hogy a következő hetekben és hónapokban még sokáig beszédtéma lesz ez a különleges utazás az óvodában vagy az iskolában.

Mire számíthatsz egy gyerekbarát limuzinos utazáson?

A limuzinos programok könnyedén gyerekbaráttá tehetőek, így az apróságok számára is élvezhetővé válik az utazás. Az alkoholtartalmú italokat gyerekpezsgőre cserélve, a koccintás élményétől sem kell megfosztani őket. Egy különleges, egyedi dekoráció segítségével pedig az életkoruknak, illetve az alkalomnak megfelelően át lehet alakítani az utasteret. Így valóban személyre szabott lesz a buli és fergeteges a hangulat.

Annak érdekében, hogy kellőképp ráhangolódjanak a további programokra, előre gondoskodhatsz gyermekeid kedvenc zenéjéről. Mindössze annyi a dolgod, hogy egy pendrive-ra összeválogatod a kedvenc zeneszámaikat, így arra is lesz lehetőség, hogy ezeket hallgassák a limuzinban. Egy okostelefon segítségével akár az autó saját hangrendszeréhez is csatlakozhatnak, így ők maguk is kezelhetik a zeneválasztást.

Gyerekbarát programok és kiszolgálás

Minden esetben gyerekbarát sofőrök várják a kis utasokat, akik segítőkészen és türelmesen állnak hozzájuk. Az útvonalat rugalmasan az apró megrendelők igényeihez lehet igazítani, így garantáltan mindenki elégedett lesz az utazással. Nem kell kimaradniuk a felnőttes programokból, így például a gyerekpezsgőzés lehetősége is adott.

Annak érdekében, hogy a későbbiekben bármikor feleleveníthessétek a mókás pillanatokat, lehetőség van arra, hogy fényképeket készítsenek az út során. A sofőrök pedig szívesen válaszolnak minden kíváncsi kérdésre, ami az autókkal kapcsolatban felmerülhet.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.