Dilatáció, vagyis illesztési munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton június 18-20. között a Soroksári hídon. A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző- és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét.

Hídjavítási munkálatok

Június 18-19-20-án, azaz kedden, szerdán és csütörtökönaz M0-ás autóútonaz M1-es autópálya felől az M5-ös autópálya irányába az 20-as kilométerszelvény környezetében, a Soroksári hídon zajlanak majd dilatáció javítási munkálatok. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Torlódások lesznek

A szakemberek 18-án kedden este 20 órától szerdán 13 óráig, majd csütörtökön 9 és 15 óra között végeznek javításokat. A munkálatok ideje alatt sávelhúzással két sávon haladhat a forgalom, emiatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, így az autósok majd hosszabb menetidővel számolhatnak ezen a szakaszon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gond volt négy éve is

Négy évvel ezelőtt ahogy azt az elsők között a BudaPestkörnyéke.hu hírportál megírta valami gond lehet az M0-ás hárosi Duna-híddal, amely a most javításra váró soroksári hídrész másik fele.

Politikai balhé

Akkor tavasszal megnyitották, pár nappal később ismét lezárták. Politika balhé volt abból, hogy hiába a felújítás nem használhatta a napi 120 ezer autós, állandóak voltak a dugók a környéken. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: az M0-s városi hídja, amely soroksári híd folytatása – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu