Site icon BudaPestkörnyéke.hu

„Márton megkérdezte tőlem, hogy anya miatt sírok-e” – a tragédia helyszínén tölti a karantént az özvegy férfi, akinek feleségére Újbudán rázuhant egy férfi

Egy hónap telt el azóta, amikor egy férfi kiugrott egy újbudai társasház 14. emeletéről. Zuhanás közben pedig ráesett egy fiatal kétgyermekes anyukára. Mindketten a helyszínen szörnyethaltak.

Egy hónappal ezelőtt történt az a szörnyű eset, amikor egy újbudai ház 14. emeletéről kiugrott egy férfi. Zuhanás közben pedig ráesett egy babakcsit toló anyukára, mindketten a helyszínen haltak meg. Erzsébet hamvait kétfelé osztják, egy részét Kispesten, míg a másikat szülőföldjén, Erdélyben helyezik végső nyugalomra.

„Miután a határt átlépem tudom, hogy karanténba kell mennem. Ezt nem bánom, hiszen életem szerelméről van szó. Két hetet kell egyedül töltenem a lakásban, melyben Erzsébettel is éltem. Már egyébként a tragédia óta többször is jártam ott, és magam is meglepődtem azon, hogy az élmény nem rossz számomra. A szép emlékeket idézem fel inkább” – mondta a Borsnak az özvegy.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet: Kigyógyult a rákból Hajnalka, aki szörnyethalt a hőlégballonos balesetben

Gábor arról is beszélt, hogy tudatosan a baleset helyszínénél lévő bejáratot használja, szerinte a tagadással nem oldana meg semmit.

FRISS! Visszaállítaná a vásárlási idősávot Merkely Béla

Bronz Gábor nem is igazán tudja mi hajtja előre, egy dologban biztos, abban, hogy neki kell felnevelnie a félárván maradt 3,5 éves Mártont és a hat hónapos Boglárkát, gyerekeiért pedig bármit megtesz.

„Egyik nap Márton megkérdezte tőlem, hogy anya miatt sírok-e. Nem hazudtam neki, igennel válaszoltam. Ő ezután megölelt. Csodálatos érzékenység van a kisfiamban” – mondta Gábor.

A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy a főváros környéki anyukák összefogtak és rendszeresen ellátják anyatejjel a családot. A cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: ebből az újbudai házból ugrott ki a férfi – Forrás: MTI

Exit mobile version