Naponta biztosít anyatejet a kelenföldi gyilkos öngyilkosság következtében félárvává vált Boglárkának egy önkéntes anya.

Kovácsné Kiss Szilvia a hírekből és a védőnőjétől értesült a tragédiáról, és egy percig sem volt számára kérdés, hogy segít-e a bajba jutott, hat hónapos kislánynak.

Vajda Erzsébet boldogan élt férjével és két gyermekével. A család egy erdélyi utazás után kényszerült karanténba. A vesztegzár feloldása utáni első sétájuk tragikus fordulatot vett.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

Amint az édesanya kilépett a házuk kapuján a 3,5 éves Marci és a 6 hónapos Boglárka társaságában, rázuhant a 14. emeletről kiugrott B. János.

Mindkét felnőtt azonnal meghalt, a gyerekek könnyebben sérültek meg.

Erzsébet egészséges asszony volt, aki még sokáig szoptatta volna a kislányát. A család a Bors hasábjain és több fórumon keresztül is elmondta, hogy szeretnének Boginak anyatejet találni.

“Szerencsémre sok többlettejem van, ezért megkérdeztem a védőnőt, mit tehetnék vele. Ekkor mesélt nekem a családról. A szomorú balesetről már a hírekből is hallottam, ezért azonnal tudtam, hogy segíteni fogok.” – mondta Szilvia, aki a 2,5 hónapos Kinga boldog édesanyja. A két család sorsa egy időre összeforrt. Lehet, hogy a barátság, illetve a kislányok tejtestvérsége tartós marad.