Életét vesztette egy fiatal nő az Ozora Fesztivál területén. A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak. Megállapították, hogy az elhunyt egy 34 éves belga állampolgár.

Meghalt egy belga nő

Életét vesztette egy fiatal nő az Ozora Fesztivál területén – erősítette meg a hírt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A rendőrségre augusztus 6-án, vasárnap reggel nyolc óra körül érkezett jelzés arról, hogy az Igar-Dádpusztán lévő fesztivál fás-bokros területén egy nő holttestére bukkantak. Megállapították, hogy az elhunyt egy 34 éves belga állampolgár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyomozást indítottak

A helyszínen idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. Az ügyben a Sárbogárdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított, mely jelenleg is folyamatban van – tájékoztatott a vármegyei főkapitányság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sok a külföldi vendég

Az elektronikus zenei fesztivált július 31. és augusztus 6. között tartották meg. Az évről évre megrendezendő fesztiválra nemcsak az előadók nagy része, de a fesztiválozók jelentős része is külföldről érkezik.

Rekordot döntött a látogatók száma

A 2004 óta megtartott underground zenei fesztiválon az idén a résztvevők száma – nem hivatalos – információk szerint rekordot döntött és az ötvenezret is meghaladta – írta a teol.hu.

Fesztiválozók Ozorán

2015-ben egy holland férfi halt meg

2015-ben egy holland férfi halt meg az Ozora Fesztiválon, halálát szívmegállás okozta. “A mentősök egy ideig a táncparketten próbálták újraéleszteni, majd hoztak egy mentőágyat és betették a mentőautóba. Nagyjából húsz perc után azonban a mentőorvos kiszállt és azt mondta, sajnos meghalt a férfi” – írta akkor a Blikk.

Nyugtatót adtak

„Láttam, hogy egy fiatal hölgy is vele van, őt azonnal betették a jármű első ülésére, gondolom nyugtatót adtak neki” – mondta egy fesztiválozó.

Nem merült fel bűncselekmény gyanúja

A helyszínen azt beszélték, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, de a rendőrség nem erősítette meg az információt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Közigazgatási eljárás indult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: tragédia történt az idei fesztiválon. Fotók: olvasói felvételek.