Orbán Viktor a magyar-skót mérkőzés után, ma nem sokkal ebéd előtt indult el a stuttgarti reptérre. Útközben egy útját biztosító motoros rendőrnek nekiment egy 69 éves BMW-s asszony. A rendőr a kórházba szállítás után meghalt.

Nem vette észre a lezárást

Súlyos baleset történt Orbán Viktor konvojában ma délelőtt 11:15-kor Stuttgartban. Útban a repülőtér felé az egyik kereszteződésben egy 69 éves BMW-s nő nem vette figyelembe a lezárást és a kereszteződést biztosító motoros rendőrnek hajtott. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Két rendőr megsérült 

A német Bild című lap beszámolója szerit az ütközés ereje miatt a 61 éves motoros rendőr a mellette álló, 27 éves kollégájának a motorjához csapódott. A balesetben mindkét rendőr súlyosan megsérült. A 61 éves férfi nem sokkal később a kórházban meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tragikus körülmények

Markus Eisenbraun rendőrfőkapitány azt mondta a portálnak, hogy mélyen megdöbbentette kollégáink balesete. “A nagyra becsült kollégánk halála körüli tragikus körülmények lesújtják az egész stuttgarti rendőrséget.” – fejtette ki a rendőrkapitány.

Meccs után történt a baleset

Orbán Viktor előző este a stuttgarti MHP Arénában láthatta a magyar válogatott győzelmét a Skócia elleni Eb-selejtezőn. Ebédidőben akart visszaindulni Budapestre. A baleset körülbelül nyolc kilométerrel a repülőtérre érkezés előtt történt.

Áttették a nyomozást

Annak érdekében, hogy a baleset kivizsgálását ne az áldozatok közvetlen munkatársainak kelljen elvégezniük, a Ludwigsburgi Rendőrkapitányság munkatársai vették át a nyomozást. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció, a fotó Adobe IA mesterséges intelligencia felhasználásával készült