Ahogy azt tegnap az elsők között megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon egy férfi négy lányra támadt egy kőbányai lépcsőházban. Az esetről videó készült, amit mi is megjelentettünk. Nem sokkal később a rendőrségen jelentkezett valaki, aki felismerte az elkövetőt. Budára vezettek a szálak, semmi jóra nem számíthat a támadó.

Ragadozó a lépcsőházban

Négy tinilány egy 10. kerületi, kőbányai társasházban várta a liftet. Közben a lépcsőházba bement utánuk egy 28 év körüli férfi, aki vélhetően kifigyelte őket, mert ragadozóként, magabiztosan közelítette meg a prédáit, a lányokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megkezdődik az akció

A rendőrségi videón jól látszik, hogy a lányok beszállnak a liftbe, közben a férfi úgy tett, mintha udvariasan megvárná őket, mert ő is itt lakik, vagy valakihez érkezett. Amikor a lányok már a liftben voltak, a férfi elállta az ajtót és megkezdődött az akció.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ocsmányság a liftajtóban

A sportruhás férfi megállt a liftajtóban, úgy tett, mintha a liftbe akarna könnyíteni magán, de más terve volt. Becses szervét vette elő és megmutatta azt a liftbe beszorult lányoknak. 

Nem számított valamire

Az is jól látszik a felvételen, hogy a férfi az elővett csecsebecséjét nem csak mutogatta, hanem fel is kínálta. Úgy beszélt, hogy közben a becses testrészét fogta a kezében. Egy valamivel azonban nem számolt a férfi.

Kirugdosták a liftből

A csajok nem ijedtek meg. Megpróbálták kilökdösni a liftből, az egyik lány lábbal rúgta ki a férfit a liftből. A felvételen nem hallatszik hang, azonban láthatóan a férfi támadóan lép fel, dulakodni kezdett a lányokkal.

Belerúgtak a féltett testrészébe

A lányok ügyesek voltak, az egyik a lábát nekifeszítette a támadó becses testrészének, ettől vélhetően csökkent az érdeklődése a férfinek, gyorsan felrántotta a sportnadrágját és eliszkolt a helyszínről. Az esetről szerencsére egy biztonsági kamera felvételt készített, ezt hozta nyilvánosságra a rendőrség és többek között mi is.

Elfogták a férfit

A rendőrség friss közleménye szerint egy állampolgár felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit a fővárosi rendőrök Budapest 2. kerületében elfogtak. A 24 éves K. Kristiant a 10. Kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban hallgatják ki.

5 év börtönt is kaphat

Nagy kérdés miért tesz ilyent egy 24 éves srác. A felvétel alapján nem először csinálhatott ilyet K. Kristian, hiszen láthatóan magabiztosan viselkedett ebben a helyzetben. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár 5 év börtönt is kaphat. Az esetről készült videót itt lehet megnézni.

Kiemelt kép: részlet a videóból