Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján, hétfőn meglepően gusztustalan jelenetnek lehettek tanúi a tévénézők, miközben Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője éppen felszólalt. A háttérben egy másik kormánypárti képviselő éppen az orrát túrta, fülét tisztította és a szemöldökszőrét tépkedte, majd alaposan megnézte, hogy mit húzott ki magából. A gusztustalankodó képviselőről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Orrtisztítás és szankciós politika

Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője éppen a szankciós politikát kritizálta hétfőn a parlamentben, miközben egy másik kormánypárti képviselő, Kovács József, Gyula térségének honatyája éppen az orrát tisztogatta. Nem vette észre, hogy a felszólaló mögött ő is látszik a tévében, ezért nem állt le, tovább folytatta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fültisztítás

Amikor a felszólaló arról beszélt, hogy a szankciós politika tévút, Kovács képviselő úr már a fülét tisztogatta a háttérben. Régóta képviselő, láthatóan otthon érzi magát az ülésteremben, de ezzel még nincs vége a gusztustalankodásnak, a java ezt követően jött a civilben gasztroenterológus doktortól.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Szemöldöktépkedés

A felszólaló éppen arról értekezik, hogy Amerika milyen sokat keresett a szankciókon, amikor hopp, Kovács úr kitépi az első szemöldökszőrét. Amikor a világ olajiparának profitjáról van szó, kitépi a második szemöldökszőrt is.

Belerándult a feje

A nagy számoktól teljesen elrévült a gyulai képviselő. A 834 milliárd dollár elhangzásakor kitépte a harmadik szemöldökszőrét is, majd jött a negyedik úgy, hogy a Kovács képviselőnek még a feje is belerándult a szőrtépésbe.

A kezét nézegeti

Amikor a felszólaló felteszi a kérdést, hogy mi értelme volt az eddigi szankcióknak, Kovács képviselő úr hosszan elgondolkodik, közben az ujjaira tapadt szemöldökszőrszálait nézegeti, így nagy kérdés, hogy vajon az elhangzottakon, vagy a szemöldökszőrén gondolkodik-e Gyula térségének országgyűlési képviselője.

Részeg képviselők

A magyar országgyűlésben rendszeresen készülnek olyan felvételek, amikor egy képviselő megfeledkezik önmagáról. Láttunk már piásan felszólaló ellenzéki és kormánypárti képviselőt is, akik persze sohasem ismerték el az alkoholos befolyást, inkább gyógyszerekre fogták a részegségnek látszó jelenséget.

Elbóbiskoló képviselők

A hosszú ülésszakok, a gyakran unalmas felszólalások sokat segítenek abban, hogy a képviselők megfeledkezzenek magukról. Egy-egy elbóbiskoló öregúron már meg sem lepődünk, pedig az Országgyűlés stúdiójában nagyon figyelnek arra, hogy ásítozó, olvasgató, beszélgető, unatkozó képviselők ne kerüljenek adásba.

Önfeledt képviselő

Kovács József orrtúrása, szemöldöktépése most a nyilvánosság része lett. A 71 éves képviselő vélhetően otthon, a gyulai fürdőszobájának biztonságában érezte magát és önfeledt orrtúrásnak, fültisztításnak, szemöldöktépkedésnek hódolt. Így járhat bárki, aki immár 13 éve ül a parlamentben és ennyire otthon érzi magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó a szemöldöktépkedésről

Kiemelt képen a szemöldöktépő képviselő – Forrás: Parlamenti tévéközvetítés, BPK-montázs, a parlament üléséről készült kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd