A készenlétisek fogták el azt a 34 éves férfit, aki egy 48 éves nővel együtt ölhetett meg a gyanú szerint egy 69 éves nőt, akit egy Cegléd közeli, elhagyatott tanya kútjában találtak meg.

Összevesztek a pénzen

A rendőrség szerint, hárman együtt dolgoztak, a gyanú szerint az áldozat társai Budapesten és a Balaton környékén lakatlannak tűnő, elhagyatott házakat szemeltek ki, majd hamis papírokkal eladták azokat. Az idős nő volt az egyik stróman, azonban összeveszhettek a pénzen, ezért kellett meghalnia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Keresték a rendőrök

A nő 2023 elején tűnt el, de telefonja májusig működött, ezért szomszédai azt gondolták, külföldre ment. A rendőrök nem is eltűnése, hanem amiatt keresték, mert ki akarták hallgatni egy csalási ügy miatt, miután kiderült, hogy két éve egy vonyarcvashegyi házat hamis tulajdoni lapokkal adtak el a külföldön élő tulaj tudta nélkül.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ebbe a kútba rejtették az idős nőt

Forrás: police.hu

21 gyanúsított van

A nő is annak a bűnözői csoportnak lehetett a tagja, akik hamis tulajdoni lapokkal adtak el elhagyattottnak tűnő házakat. Mostanra már 21 gyanúsított van az ügyben, ügyvédek és bírósági végrehajtók, eddig hat embert tartóztattak le. 17 ingatlant adtak el így, az okozott kár megközelíti a másfél milliárd forintot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így fogták el a bűnbandát

Kiemelt kép: ebbe a kútba dobták be az idős asszonyt – Forrás: police.hu