Wittinghoff Tamás most mondta el, hogy a róla készült videó nyilvánosságra kerülése után három férfi megtámadta a 90 éves édesapját.

A budaörsieknek nem csak szívük, hanem eszük is van – mondta Wittinghoff Tamás, Budaörs újraválasztott polgármestere. A 72%-al megválasztott vezető a helyi tévének adott interjújában egy döbbenetes dolgot is elmondott.

„Két nappal azután, hogy az engem lejárató kampány elindult, az édesapám elindult otthonról, az utcán három siheder megkérdezte tőle, hogy maga Wittinghoffnak az apja? Amikor azt válaszolta, hogy igen, hanyatt lökték a 90 éves édesapámat, aki csoda, hogy ezek után nem szenvedett nagyobb sérülést.” – mondta Budaörsi VTV-nek az újraválasztott polgármester. 03:45-től beszél erről Budaörs polgármestere az alábbi videón.

Wittinghoff Tamás azt is elmondta, hogy a videós-ügy folytatódik, hiszen azok az emberek, akik ezt készítették súlyos bűncselekményt követtek el, az édesapját fellökő férfiak ellen is eljárást indít. Mint mondja, addig nem nyugszik meg, amíg ezek az emberek nem nyerik el méltó jogi büntetésüket.

Wittinghoff Tamás jelentős fölénnyel nyert a vasárnapi választáson. A budaörsiek 72%-a szavazott rá, míg a kormánypárti kihívójára, Czuczor Gergelyre 28%.

Kiemelt kép: részlet a BVTV videójából