Budapestet ma sem kerülték el a balesetek: a BudapestKörnyéke.hu tudósítója több helyszínről is bejelentkezett, illetve a katasztrófavédelem információi szerint is több ponton balesetek történtek ma a fővárosban. Itt a BudapestKörnyéke.hu baleseti összesítője.

Hármas karambol az M0-áson

A Duna-hídnál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon forgalmi akadály alakult ki: Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 15-ös kilométere közelében, a Duna-hídnál, Budapest 22. kerületének térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, írja a katasztrófavédelem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Négyes karambol az M0-áson

Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó az M0-ás autóút 59-es kilométere közelében, Budapest 16. kerületének határán, a cinkotai lehajtó közelében, az M4-es autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltóknak egy járművet kell áramtalanítaniuk. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Négyes karambol a Gellért-hegynél

Négy személyautó szenvedett utoléréses balesetet Budapest 1. és 11. kerületének találkozásánál, a Sánc utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Karambol Budapest 12. kerületében

Két személyautó ütközött össze, majd egy harmadiknak is nekicsapódtak Budapest 12. kerületében, a Németvölgyi úton, a Nagysalló utca találkozásának közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentés idejére az érintett szakaszt lezárták.

Fotó a helyszínről:

Baleset a Németvölgyi úton – Fotó: Gombkötő Krisztián

Oszlopnak ütközött egy autó Budapest 3. kerületében

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest 3. kerületében, a Torma Károly utcában. Az oszlop rádőlt a járműre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A BudapestKörnyéke.hu információi szerint a baleset során a Szentendrei úton kifelé haladt egy fiatalember Daewoo Lanos autójával Békásmegyer irányába, a belső sávban.

Elaludt a volánnál

A Monostori út magasságában vélhetően egy pillanatra elaludt a volánnál, emiatt az autó balra kitért, felugratott az elválasztó betonszegélyre és nekicsapódott egy beton villanyoszlopnak. Az oszlop eltört és keresztbe dőlt a Szentendrei úton, illetve a Daewoo mellett a középső sávban haladó Volkswagen furgonra.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ezt mondta a furgon vezetője

A furgon vezetője elmondta: nyugodtan haladtak a középső sávban, mellettük a Daewoo a belsőben, amikor hirtelen eltűnt mellőlük a személyautó. A VW sofőrje ebben a pillanatban ösztönösen fékezett – ezzel valószínűleg súlyos sérüléstől mentette meg az utasát és önmagát, mivel így az oszlop a már álló helyzetben lévő furgon elejére dőlt, és nem a vezetőfülkére.

Az országban is számtalan baleset történt ma, erről a Kékvillogó portál adott hírt:

Komoly sérült is van

A Daewoo sofőrje ugyan használta a biztonsági övét, de így is akkora lendülettel csapódott a kormánynak, hogy az eltört.Ő komolyabban sérült, a furgon két utasa sérülésmentesen átvészelte a balesetet. A kifelé tartókat a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére áttereli befelé jövő oldalra, óriási a torlódás a környéken.

Kisiklott a villamos is

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint egy középkorú férfi Renault Clioval a Tétényi úton a Bornemissza tér felé tartott, egy hölgy utassal. Az Etele úti lámpás csomópontban elmondása szerint sárgát mutatott a jelzőlámpa, ekkor úgy döntött, hogy még át tud érni a kereszteződésen biztonságosan, és nem lassított.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Jött az 1-es villamos

Sajnos kihagyta a számításból az Etele úton szabad jelzésen a megállóból kiinduló 1-es villamost, amely így a csomópont közepén a fekete Clio oldalába rohant. A szerelvény az ütközés hatására kisiklott, szerencsére sem a személyautóban, sem a villamoson nem sérült meg senki. A környéken óriási a káosz, jobb elkerülni a következő bő egy órában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A kisiklott 1-es villamos – Fotó: Gombkötő Krisztián