Egy asztalterítő bármelyik étkezőnek, ebédlőnek és étteremnek fontos dísze lehet, amely alapvetően befolyásolhatja az egész helyiség hangulatát, atmoszféráját. Nem beszélve a különleges alkalmakról, mint a születésnap, ballagás, esküvő vagy éppen egy közös karácsonyi, húsvéti ebéd, vacsora, amelyek esetében az alkalomhoz illő asztalterítő szintén jelentőségteljes szereppel bír abban, hogy meghitt, ünnepi hangulatban gyűlhessünk össze.

Strapabíró és szennytaszító asztalterítő a legnagyobb igénybevétel esetére is

A jó minőségű asztalterítő az otthonunknak is elengedhetetlen kelléke, és szerencsére igen széles kínálatból választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő darabot. A damaszt asztalterítő nemcsak strapabíró, de szennytaszító és jól is tisztítható, ugyanakkor az anyagkialakítás lényege éppen az, hogy ne kelljen sűrűn a tisztítással foglalkoznunk. Széles mintaválasztékban elérhető és a színét, illetve a méretét hosszú időn keresztül képes megőrizni. Nemcsak klasszikus, de modern megjelenésben egyaránt elérhető.  

Ugyanakkor kaphatók teflonos terítők is, amelyek szintén megállják a helyüket nagyobb igénybevétel esetén. Meg kell említeni továbbá az úgynevezett impregnált terítőt is, amely egy viaszos vászon szennytaszító képességével rendelkezik úgy, hogy az alapanyaga valódi vászon.

Karácsonyi méteráru tetszőleges méretben és formában

Az ünnepek közeledtével már nemcsak az az asztalterítő anyagára, hanem annak színére, mintázatára is kiemelt figyelmet fordítunk. A karácsonyi méteráru választékban tetszőleges méretű és formájú, akár ovális alakú asztalterítő anyagot is beszerezhetünk. Bármilyen asztalméretre vagy kialakításra találhatunk megfelelő megoldást, szintén kiváló minőségű, strapabíró anyagok közül válogatva.

Arra azonban figyelnünk kell, hogy egyes alapanyagok természetes tulajdonságai miatt, a mosások során számolni kellhet bizonyos, általában 5%-os, bizonyos esetekben 2-3%-os méretcsökkenéssel. Ezt mindig ellenőrizzük a termékleírásban karácsonyi méteráru vásárlása esetén!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.