A magyar zenészek többsége jobboldali és nincs még egy olyan nagyformátumú politikus a világban, mint Orbán Viktor – többek közt erről is beszélt a Beatrice 45. születésnapi koncertjére készülő Nagy Feró. A zenész 2021-ben kapott Kossuth-díjat.

Rendszerellenes a Beatrice

Nagy Feró szerint a Beatrice ma azért számít rendszerellenesnek, mert az Európai Unió ellen vannak. „A rockzene mindig is politizált. Aki játssza a függetlent, az általában baloldali, nincs olyan, hogy valaki független – szerintem. Ez képmutatás”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszólnak neki a trollok

„Engem viszont nem érdekel, hogy azért, mert híve vagyok Orbánnak, valaki nem szeret” – mondta az Őrbottyánban élő zenész, de egyúttal kitért ennek a felvállalásnak a hátulütőjére is, mert mint mondta, a „fizetett trollok” rendszeresen beszólnak neki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nyugati demokrácia

„Az a világ nagy hazugsága, hogy a demokrácia nyugati formáját az egyetlen lehetséges igazságként adják elő. A liberális kifejezésnek meg nincs is meg az értelme” – elmélkedett Nagy Feró a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

A nagyformátumú Orbán Viktor

„A demokrácia nagyon fontos lehetne, de sajnos el van torzítva, a demokraták így aztán nem is demokratikusan működnek. Számomra az nem demokrácia, ha »beverik a pofámat«, mert olyat mondok, ami nem a kedvükre való. Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Orbán Viktor évértékelőjén Miklósa Erikával és Tóth Gabival

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Az amerikai nagykövet provokál

Nagy Feró az amerikai nagykövetről, David Pressmanról is elmondta a véleményét. Szerinte a diplomata nyíltan provokál. „Engem zavar, amikor bejelenti, hogy meleg, a párja egy férfi. Nem vagyok homofób, de mi közöm a magánéletéhez? Persze ha én ezt ki merem mondani, akkor engem homofóbnak kiáltanak ki az úgynevezett független demokraták”.

A zenészek többsége jobboldali

A Beatrice frontembere arról is beszélt, hogy szerinte a magyar könnyűzenei élet hetven százaléka jobboldali, nemzeti érzelmű, csak kevesen vannak, akik ezt be is vallják, mert félnek kimondani. Nagy Feró szerint a rockzenész mindig politizál.

45 éves a Beatrice

A zenész a hétvégi Beatrice 45 koncert apropóján adott interjút a Magyar Nemzetnek. Azt mondta, színházi előadásra emlékeztető színpadi látvány lesz és azt is elmondta, a jubileumi fellépés arról fog szólni, hogy „mit jelent számunkra a magyarságunk”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: