Rossz hírt közölt a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat: hiába keresték nagy erőkkel a folyóban elmerült fiatalembert. Papszigettel szemben, a Holt-Duna szakaszon veszett nyoma.

Tegnap este tűnt el a férfi

Ahogyan tegnap megírtuk, tegnap este Papszigettel szemben, a Holt-Duna-szakaszon elmerült a vízbe egy fiatalember. A keresésbe bekapcsolódott a szentendrei hivatásos tűzoltók mellett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hajója és búvárszolgálata, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat is. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rossz hír érkezett

Nem sokkal este tíz óra után tett közzé a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat egy új posztot a közösségi oldalán. Ebben arról számoltak be, hogy a fiatalembert az erőfeszítések ellenére nem találták meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Órákon át keresték

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is riasztotta a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csapatát. Az eltűnt férfit hosszú órákon át kutatták. Ennek azonban nem lett eredménye.

Szonárberendezésekkel sem találták meg

Egyszerre keresték a férfi a vízfelszínen szonárberendezésekkel, továbbá a víz alatt búvárokkal. Az eltűnt fiatalember hollétére így sem derült fény.

Képek a fiatalember kereséséről

Még mindig zajlik a keresés

Néhány perccel cikkünk közzététele előtt egy kommentelő hozzászólására reagálva azt írta a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, hogy még mindig zajlik a keresés.

A Balatonon egy 14 éves lány tűnt el

Vasárnap egy balatonudvari strandról tűnt el egy 14 esztendőr budapesti lány. Egy rendezvényen szórakozott, de nyoma veszett. A földön csak a ruháit találták meg.

Keresni kezdték

A rendőrök rögtön a bejelentést követően a felkutatására indultak. Civilek is bekapcsolódtak a keresésbe. Végül kiderült, hogy nem történt tragédia.

A vízben találták meg

A távolból meglátták a lány fejét a vízben. Ezt követően csónakkal, szörfdeszkával és úszva is a bajban lévő tinédzser segítségére siettek. Végül egy szörfdeszkába kapaszkodott bele, majd a partra vitték. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a lány mentéséről

Kiemelt kép: az eltűnt férfi keresése – Forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat