Súlyosan megsérült az a motoros, aki hétfő délelőtt 11 óra után a 2. kerületben a Szilágyi Erzsébet fasor és a Nyúl utca kereszteződésében összeütközött egy Volvoval.

Az autó elejének csapódott

A 2. kerületben a Szilágyi Erzsébet fasor – Nyúl utca lámpás elágazásnál egy Volvo kombi jött kifelé a Nyúl utcán és kanyarodott volna a Széll Kálmán tér felé, amikor az elejének ütközött egy robogóval közlekedő ételfutár, aki a Szent János Kórház felé ment. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leszakadt az autó eleje

Letépte a lökhárítót

A robogó letépte a Volvo lökhárítóját, felborult és keresztbe csúszott a négy sávon, a szembejövő buszsávig.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A bokornál állt meg a motor

Súlyos sérülések

Két mentőautó érkezett a helyszínre, a robogó vezetőjét végül súlyos sérülésekkel szállították a János Kórházba.

Rendőrségi helyszínelés

A zebrán feküdt el a motor

Elterelik a buszokat

Cikkünk megjelenése előtt nem sokkal ezt a közleményt adta ki a BKK: „Tart a helyszínelés a Szilágyi Erzsébet fasorban a Nyúl utcánál. A forgalom egy sávban váltakozva halad, rendőrök irányítják a forgalmat. A 91-es autóbusz továbbra is terelt útvonalon közlekedik, a Széll Kálmán tér M és a Nagyajtai utca közötti megállókat nem érinti. Az 56A és a 61-es villamos igénybevételét ajánljuk.” – írják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – BPK/Gombkötő Krisztián, Kiemelt kép: BPK-montázs