Halásztelek térségében az M0-ás autóút jobb pályatest 15. kilométerszelvényben, az M5-ös autópálya irányába 14 órakor több jármű ütközött.

A rendőrség információi szerint személyi sérülés nem történt. A szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom félpályán haladhat, torlódásra kell számítani.

A helyszínen készült felvételen is látszik, hogy nagy a torlódás, két sávon araszolnak a járművek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagyon veszélyes az M0-ás

Korábban írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy az M0-ás az ország legbalesetveszélyesebb útszakasza.

Az autósokra több veszély: sok külföldi kamion, figyelmetlen, türelmetlen, gyakorlatlan autósok, terelések, zsúfoltság és persze a gyorshajtók jelentenek veszélyt.

Az M0-ás tehermentesítése miatt nemrég megkezdődött egy úgynevezett nagy déli körgyűrű tervezése. Ez Bicske előtt hozná le az M1-esről a forgalmat és az M7-est, M6-ost érintve csatlakozna rá az M5-ösre, így a balkáni tranzitforgalom elkerülné a budapesti agglomerációt. Erről korábban itt írtunk.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Facebook, köszönjük a képet feltöltőnek, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.