Nem adott elsőbbséget egy BMW fiatal sofőrje a 231-es busznak Rákospalotán, és az ütközés után egy Hyundai is pórul járt.

A Szentmihályi út felé haladt

Csütörtök délután egy fiatalember BMW-vel a rákospalotai Fazekas soron közlekedett a Szentmihályi út felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem adott elsőbbséget a busznak

A Cserba Elemér utcához érve figyelmetlen volt és nem adta meg a jobbkéz-szabályt az érkező, menetrend szerint közlekedő 231-es busznak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Visszapattant a BKV-járatról

A BMW a busz bal oldalának hajtott, majd onnét visszapattanva egy parkoló Hyundainak csapódott.

Mindenki megúszta

A buszon szerencsére csak néhány utas tartózkodott, sem ők, sem a sofőr nem sérültek meg, mint ahogy a BMW vezetője is sértetlenül úszta meg a karambolt.

A BMW eleje bánta az ütközést

A BKK járata is megsérült

Egy Hyundai is pórul járt

Tréler szállította el a BMW-t

Elterelték a buszokat

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, bő egy órán keresztül a 231-es és a 231B autóbusz módosított útvonalon közlekedett, nem érintette a Telek utca és a Rákosmező utca 39. megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: automentesbp.com