Felkapta a szajrét a 34 éves nő a pultról, majd elszaladt vele. Amikor a boltos észrevette, utána szaladt, visszatartotta a rablót, majd a tolvaj arcon csapta az eladót, közben a rendőrök is megérkeztek, nagy felfordulás lett Érden.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy egy piti tolvajról van szó, hiszen képes volt egy egyszerű gáztöltő spray miatt ilyen helyzetbe hozni magát.

A 34 éves elkövető súlyosan kleptomániás lehet, persze nem kizárt, hogy inkább piromániás és az öngyújtókon éli ki szenvedélyét, ezért kellett neki ingyen utántöltő.

Biznisznek nem túl nagy ötlet egy ilyen spray-t ellopni, hiszen pár ezer fotintért sem lehet eladni, így végképp érthetetlen az indíték.

A történet úgy kezdődött, hogy a nyomozás adatai szerint egy 34 éves nő 2019. szeptember 17-én 10 óra 10 perc körül egy érdi üzletben a pultról eltulajdonított egy gáztöltő sprayt, majd azzal elszaladt.

Cselekményét észlelte a bolt tulajdonosa és alkalmazottja is, akik utána szaladtak. A Budai úton az üzlet tulajdonosa utolérte, majd amikor megpróbálta visszavenni tőle a sprayt, a nő arcon ütötte.

Az érdi rendőrök a helyszínen visszatartott támadót a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Ellene az Érdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ha a nőt bíróság elé állítják és bűnösnek mondják, akkor bizony több év börtönbüntetésre is számíthat. Így aztán végképp megérte lenyúlni azt a spray-t.

Kiemelt kép: illusztráció