Szerdán ismét tűzérségi lövedékeket találtak Biatorbágyon. Hétfőn egy helyi lakos a kertjében talált egy bombát, amelyet ő maga vitt be a Budapest környéki kisváros polgárőreinek.  A rendőrség arra figyelmeztet, hogy bárki kertjében előfordulhat hasonló fegyver.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Szerdán szintén II. világháborús tüzérségi lövedéket találtak Biatorbágy határában. A helyi polgárőrök azt írják Facebook oldalukon, hogy képen látható háborús károkozásra alkalmas fegyverek mellé a rendőrség helyezte el az autókulcsot, hogy ezzel illusztrálja a fegyverek méretét.  

A szakértők szerint a fegyverek sokféle méretben előfordulhatnak, ezért mindenkit arra kérnek, ha gyanús tárgyat talál a kertjében, akkor azt azonnal jelezze az illetékeseknek.

Hétfőn megírtuk, szintén Biatorbágyon, egy helyi lakos saját kertjében talált egy bombát, amelyet saját biciklijére erősítve vitte be a polgárőröknek. Nem is sejtette, hogy milyen veszélyt okoz ezzel önmagának és másoknak is.

Kiemelt kép: illusztráció. Cikkép: Facebook/Biatorbágyi Polgárőrök