Október 27-én és 28-án a H6-os HÉV karbantartási munkák miatt megosztva a Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós és Ráckeve között nem közlekedik. A kimaradó szakaszon pótlóbuszok viszik az utasokat.

Szigetszentmiklós és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a vonatok mindkét irányban a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg. A kimaradó szakaszon – Dunaharaszti külső H és Szigetszentmiklós-Gyártelep H között – a H6-os jelzésű pótlóbusszal utazhatnak, amely Szigethalom és Taksony érintésével, a HÉV követési időközének megfelelően közlekedik.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál havi 300 ezres olvasottsága nagyon felpörgeti a bizniszt. Az Üvegtigrisnek már segítettünk, a te üzletedet is fellendítjük, hiszen minket olvasnak a vásárlóid! Klikk ide a részletekért!

A Szigetszentmiklós, József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállókból Dunaharaszti felé utazóknak Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulniuk a HÉV-vel, és onnan pótlóbusszal utazhatnak Dunaharasztiig. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett.

A pótlóbuszon a HÉV menetjegyek és bérletek érvényesek; a jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a 10 kilométeres távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

Ha mobilon olvasol most minket fordítsd oldalra a telefonod, hogy jobban lásd az alábbi infografikát!

Utastákékoztatási térkép (rákattintással nagyítható)