Íme a BudaPestkörnyéke.hu ereje

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál több mint 100 éves múltra tekint vissza. Cikkeit havonta sok százezren olvassák el. Lapunk erejét jól illusztrálja az Üvegtigrisről írt cikkünk története.

Megírtuk a cikket

Tinnye határában újra kinyitott az Üvegtigris. A cikkünk 2018. szeptember 8-án jelent meg itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon. Az alábbi linken te is elolvashatod!

Újra kinyitott az Üvegtigris Tinnyénél, úgyhogy ízirájder öcsém!

 

Sokan elolvasták

A cikket nagyon sokan elolvasták itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon, a Facebook oldalunkon pedig rövid idő alatt több mint 700 megosztást kapott. Ez még egy nagy országos portál esetében is kiemelkedő eredmény!

A büfékocsiról szóló cikkünk elérése meghaladta a 260.000-t, közülük sokan a büfé potenciális vendégei voltak.

Fellendült az üzlet

A cikkünk megjelenése után másfél hónappal készült fotón jól látszik, hogy a vevők megérkeztek az Üvegtigrishez, alig találni üres parkolóhelyet a környéken.

A filmbeli Lali utóda Balázs, szerintünk már elégedett a büfé forgalmával, hiszen láthatóan fellendült az üzlet.

Örülünk, hogy segíthettünk neki! Jó hír, hogy neked is jobban mehet az üzleted ha írunk rólad egy cikket! A részleteket alább megtalálod.

oldalunkraEgy jó cikk

Így működik: telefonon megbeszéljük a részleteket, szerződést kötünk, beszélgetünk és megírjuk a cikket.

Ha tetszik, közöljük, ha nem korrigálunk rajta.

Megjelentetjük, egy hónapig címlapon tartjuk, posztoljuk a folyamatosan növekvő Facebook oldalunkra. A cikk linkről később is elérhető lesz. 

Több jó cikk

Így működik: telefonon megbeszéljük a részleteket, szerződést kötünk, beszélgetünk és megírjuk a cikeket

Ha tetszik, közöljük, ha nem korrigálunk rajtuk.

Megjelentetjük, egy hónapig címlapon tartjuk, posztoljuk a folyamatosan növekvő Facebook oldalunkra. A cikk linkről később is elérhető lesz. 

Cikkek és banner

Így működik: telefonon megbeszéljük a részleteket, szerződést kötünk, beszélgetünk és megírjuk a cikeket, elkészítjük a bannereteket

Ha tetszik, közöljük, ha nem korrigálunk rajtuk.

Megjelentetjük, egy hónapig címlapon tartjuk, posztoljuk a folyamatosan növekvő Facebook oldalunkra. A cikk linkről később is elérhető lesz.  Közben egy hétig vagy ameddig szeretnéd a banneredet betesszük az összes cikkoldalunkba és a címlapunkra, így nagyon sok ember fogja látni a hirdetésed. 

Hívj minket most!

Gyorsak vagyunk, elégedett leszel!

e-mail: [email protected]