Kórházba szállítása után vért vettek tőle, ugyanis sérülése miatt a helyszínen ez nem volt lehetséges. Nem tudni, hogy volt-e valamilyen szer hatása alatt, de közvetlenül az eset után érthetetlenül kommunikált.

Valamiért átment szembe

Délután fél kettő körül a Hűvösvölgyi úton, a Versec sor közelében egy ételfutár Toyota Aygoval igyekezett a lejtőn lefelé, a Kelemen László utcai kereszteződés felé, majd a Hűvösvölgyi út 36. előtt eddig ismeretlen okból áttért a bal oldalra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindenki használta a biztonsági övet

Itt frontálisan összeütközött a Hűvösvölgy irányába haladó elektromos BMW i3s-sal. A BMW-t egy fiatal férfi vezette, mellette ült a párja, hátul a jobb oldalon pedig egy lány gyermek, mindhárman be voltak kötve, ki tudtak szállni a roncsból saját erőből.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Horrorisztikus sérülés

A sofőr beütötte az egyik hüvelykujját, illetve az egyik lábán hámsérülést szenvedett, de a helyszínen maradt, míg az utasai nem sérültek meg. A futár férfi azonban súlyosan sérült: nyílt bokatörést szenvedett, illetve a kirobbanó légzsák miatt a feje is komolyan megsérült. Mindezt úgy, hogy használta a biztonsági övét.

Azonnal kórházba vitték

Kiszállni ezek miatt természetesen nem tudott, ezért a fővárosi tűzoltók először levágták a bal első, majd a bal hátsó ajtót, ezután pedig a sofőr ülés hátradöntése után a hátsó ülésen keresztül emelték ki és adták át a mentőknek, akik a Szent János kórház traumatológiai osztályára szállították.

Nem volt tiszta a beszéde

Itt azóta már vért is vettek tőle, hátha fogyasztott alkoholt vagy más tudatmódosító szert, mert a helyszínen nem tudták őt tesztelni. Előtte a hatóságok még tudtak vele röviden kommunikálni, de teljesen érthetetlenül beszélt. A BMW mögött egy fiatal motoros futár haladt.

Rejtély, miért ment át a szemközti sávba

Ő arról számolt be, hogy a Toyota előtt teljesen üres volt az út, azaz semmi sem indokolta, hogy áttérjen a szemközti oldalra. Ő a karambol láttán azonnal megállt, odarohant a Toyotához, majd némi küzdelem után ki tudta feszíteni a sofőr ajtaját. Ekkor meglátta, a lába milyen súlyosan sérült és rögtön hívta a 112-t, illetve mondta a futárnak, hogy egyáltalán ne mozogjon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az ütközés utáni pillanatok

Jól látható, hogyan történt a karambol

Tényleg érthetetlen, miért kormányzott balra

Totálkárosra tört az autó

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)